Pikáns krémsajtos csirkemell ropogós panírban - Így lesz még finomabb a rántott hús

Pikáns krémsajtos csirkemell ropogós panírban - Így lesz még finomabb a rántott hús
Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

Szoknya és kabát nőiesen: így lehetsz csinos a téli rétegekben »

Szétálló hajjal, pattanásokkal ébredt, 10 perc múlva csodásan festett: gyors trükkök fáradt napokra »

A kávéfilter erre is jó: olcsó trükk a smink tökéletesítésére »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A családi népszerűségi listán előkelő helyen fog szerepelni a krémsajtos rántott csirkemell. A töltelékben az a legjobb, hogy többféleképpen variálható, így esély sincs, hogy megund. Kívül ropogós, belül nyúlós és kellemesen fűszeres. Mi kell még?

Krémsajtos csirkemell

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkemellfilé
  • 25 dkg krémsajt
  • 2 szál zöldhagyma
  • 1 paprika
  • bors

Panírozáshoz

  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg liszt
  • 2 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemelleket középen nyisd szét éles késsel, de ne vágd át. Kicsit klopfold ki, sózd, borozd ízlés szerint. A hagymát aprítsd fel, a paprikát pedig kockázd fel, majd keverd a krémsajtba. A tölteléket kanalazd a csirkemell egyik oldalára, és hajtsd rá a másik felét.

Panírozd be a húst a megszokott módon. Először forgasd a lisztbe, majd a felvert tojássárgába, végül pedig a zsemlemorzsába. Forrósíts olajat, és pakold bele a csirkemellet. Süsd mindkét oldalát aranybarnára közepes lángon körülbelül öt-öt perc alatt. Ha kész, szedd papírtörlőre, és csepegtesd le róla az olajat.

Ezt is szeretjük