Pikáns krémsajtos csirkemell ropogós panírban - Így lesz még finomabb a rántott hús

Pikáns krémsajtos csirkemell ropogós panírban - Így lesz még finomabb a rántott hús
Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Játék közben tanul és fejlődik a gyerek - Ezt imádni fogja (x)

Milyen borhoz milyen falat illik? Profi borászoktól tudhatod meg (x)

Mutatós dekorációk egyszerű, kreatív ötletekből, hogy tavasz legyen az otthonodban (x)

Ez a lány szerelme levágott fejével táncolt - Itt nézheted meg (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Így használd a rózsaszínt az esküvőn, hogy elkerüld a giccshatást »

Mostantól nem a táskádhoz, hanem a rúzsodhoz fogod igazítani a cipőd - Elmondjuk, miért »

Bringával mész dolgozni? Így öltözz fel sikkesen! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A családi népszerűségi listán előkelő helyen fog szerepelni a krémsajtos rántott csirkemell. A töltelékben az a legjobb, hogy többféleképpen variálható, így esély sincs, hogy megund. Kívül ropogós, belül nyúlós és kellemesen fűszeres. Mi kell még?

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkemellfilé
  • 25 dkg krémsajt
  • 2 szál zöldhagyma
  • 1 paprika
  • bors

Panírozáshoz

  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg liszt
  • 2 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemelleket középen nyisd szét éles késsel, de ne vágd át. Kicsit klopfold ki, sózd, borozd ízlés szerint. A hagymát aprítsd fel, a paprikát pedig kockázd fel, majd keverd a krémsajtba. A tölteléket kanalazd a csirkemell egyik oldalára, és hajtsd rá a másik felét.

Panírozd be a húst a megszokott módon. Először forgasd a lisztbe, majd a felvert tojássárgába, végül pedig a zsemlemorzsába. Forrósíts olajat, és pakold bele a csirkemellet. Süsd mindkét oldalát aranybarnára közepes lángon körülbelül öt-öt perc alatt. Ha kész, szedd papírtörlőre, és csepegtesd le róla az olajat.

Blog.hu ajánló