Sajttal-sonkával töltött csirkegolyók ropogós bundában - Frissen még folyós középen a sajt
Készítsd el a cordon bleu-t egy kicsit másként, mint szoktad.

Sajttal-sonkával töltött csirkegolyók ropogós bundában - Frissen még folyós középen a sajt
Ez is érdekelhet

Férfiak fecskében - a nyár legfrissítőbb vígjátéka, igaz történet alapján (x)

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

Nyár, vidék – szeretem! (x)

beauty and style

A házi kence, ami egy éjszaka alatt rendbe teszi a száraz, fakó hajat »

Ez a nő olyasmit művel egy kis gyantával, amire nincsenek szavak »

12 apró trükk utazáshoz, amivel kétszer annyi holmi fér a bőröndbe »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A népszerű étel új változata ellen senki sem fog tiltakozni. A sonkával, sajttal töltött csirkegolyó amilyen könnyen összedobható, olyan finom. Az apró falatkákat olajban vagy tepsiben is megsütheted. Még könnyebb dolgod lesz, ha a húst megdaráltatod a hentessel.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg filézett csirkemell
  • 15 dkg sajt
  • 2 nagy szelet főtt sonka
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 6 dkg búza finomliszt
  • 1 tojás
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A darált csirkemellet ízesítsd sóval, borssal. A sajtot és a sonkát vágd kisebb darabokra. Nedves kézzel vegyél el a csirkés masszából egy adagot, lapítsd el, rakd bele a sajtot és a sonkát. Formázd gombóccá úgy, hogy a hús mindenhol befedje a tölteléket. Panírozd be a golyókat a jól megszokott módon. Tehát először forgasd a lisztbe, utána rakd a felvert tojásba, végül pedig a zsemlemorzsába.

Forrósíts olajat, majd tedd bele a húsokat. A közepesnél valamivel kisebb lángon süsd meg hét-nyolc perc alatt. Közben forgasd meg a gombócokat, hogy egyformán süljenek. Szedd ki őket egy papírtörlőre, és a felesleges olajat csepegtesd le róluk.

Ezt is szeretjük