Sajttal-sonkával töltött csirkegolyók ropogós bundában - Frissen még folyós középen a sajt
Készítsd el a cordon bleu-t egy kicsit másként, mint szoktad.

Sajttal-sonkával töltött csirkegolyók ropogós bundában - Frissen még folyós középen a sajt
Ez is érdekelhet

Nyarat varázsol a nappalidba a technológia (x)

Oda a kontroll, oda az önbizalom: mi állhat a gyakori vizelési inger mögött? (x)

Fontos ügy mellé állt a Tesco: Nézd meg, kik a támogatott szervezetek! (x)

Egy kattintás, és kész a bevásárlás: csak 1 forint a kiszállítás (x)

beauty and style

Igen forróra sikeredtek Rihanna új fehérneműi: telt alkaton is gyönyörűen mutatnak »

Helyes kontúrozással szépen hangsúlyozható az arcforma: megmutatjuk, hogyan csináld »

Botrány a Victoria’s Secretnél: ezért nem lesz idén divatbemutató »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A népszerű étel új változata ellen senki sem fog tiltakozni. A sonkával, sajttal töltött csirkegolyó amilyen könnyen összedobható, olyan finom. Az apró falatkákat olajban vagy tepsiben is megsütheted. Még könnyebb dolgod lesz, ha a húst megdaráltatod a hentessel.

Sajttal-sonkával töltött csirkegolyók

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg filézett csirkemell
  • 15 dkg sajt
  • 2 nagy szelet főtt sonka
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 6 dkg búza finomliszt
  • 1 tojás
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A darált csirkemellet ízesítsd sóval, borssal. A sajtot és a sonkát vágd kisebb darabokra. Nedves kézzel vegyél el a csirkés masszából egy adagot, lapítsd el, rakd bele a sajtot és a sonkát. Formázd gombóccá úgy, hogy a hús mindenhol befedje a tölteléket. Panírozd be a golyókat a jól megszokott módon. Tehát először forgasd a lisztbe, utána rakd a felvert tojásba, végül pedig a zsemlemorzsába.

Forrósíts olajat, majd tedd bele a húsokat. A közepesnél valamivel kisebb lángon süsd meg hét-nyolc perc alatt. Közben forgasd meg a gombócokat, hogy egyformán süljenek. Szedd ki őket egy papírtörlőre, és a felesleges olajat csepegtesd le róluk.

Ezt is szeretjük