Almás, vörösboros omlós szűzérmék: a hús szétolvad a szádban
Az omlós gyümölcsös szűzérmékkel biztos a siker. Pácolás nélkül is nagyon ízletes.

Almás, vörösboros omlós szűzérmék: a hús szétolvad a szádban
Ez is érdekelhet

Hőségben is tökéletes választás az ország legjobb játszóparkja! (x)

Kszi, Simon – Mindenkinek jár egy első szerelem (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Divattippek testalkat szerint: ezeket az elveket kövesd, és mindenki a nőt látja meg benned »

Kim Basinger 22 éves lánya tiszta anyja: épp csak merészebben öltözködik »

Mamafarmer nőiesen: ilyen szexi tud lenni nyáron »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A szűzpecsenye a sertés legfinomabb része, így a belőle készülő ételek is csak jók lehetnek. Remekül illenek hozzá a gyümölcsök és a szószok. Ez a villámfogás igazán fejedelmi. Nem bánod meg, ha a gyümölcsös szűzérméket Biró Sára receptje szerint készíted el.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 szűzpecsenye
  • 2 alma
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 1 szál rozmaring
  • diónyi vaj
  • bors

A vörösboros körtéhez

  • 2 körte
  • 1 dl vörösbor
  • 1 teáskanál méz
  • 2 szegfűszeg
Recept idők

Elkészítés:

A húst szeleteld fel ujjnyi vastagra, és a tenyereddel egy kicsit ütögesd meg. Fűszerezd sóval, borssal ízlés szerint. Az almát is pucold meg, és vágd négy részre. A hússzeleteket forgasd paprikás lisztbe, és serpenyőben pirítsd meg mindkét oldalát. Add hozzá az almát, a vajat, és süsd egy-két percig. Dobd rá a rozmaringágat, és fedd le. Párold körülbelül öt percig. 

Közben készítsd el a vörösboros körtét. A bort forrald fel a szegfűszeggel és a mézzel, majd tedd bele a megpucolt gyümölcsöt. Párold négy-öt percig. Fontos, hogy a körte roppanós maradjon, és ne főjön szét. Tálaláskor rakd a gyümölcsöt a sertéspecsenye mellé.

Ezt is szeretjük