Ettől az alkoholtól a legdurvább a másnap - Már a színe is elárulja
Nem csak az alkoholtartalmon múlik, hogy mennyire lesz durva a másnap.
Összesen 107 találat.
Nem csak az alkoholtartalmon múlik, hogy mennyire lesz durva a másnap.
Ha nincs otthon darált húsod, vagy csak szereted a változatosságot, készíts hamis bolognait kolbásszal!
Ha a tejszínes, gesztenyés csirkemellet készíted el, fél óra alatt az asztalon lehet a karácsonyi vacsora.
Úgy lesz az igazi a szaftos nápolyi marharagu, ha hagyod, hogy az ízek lassan érjenek össze a fazékban.
A jó bornak nem kell cégér, de túl hideg sem.
A paradicsomos darált hússal töltött puha padlizsánnak egyszerűen képtelenség ellenállni.
A vörösboros babgulyás sűrű és laktató: tálald tejföllel és egy szelet friss kenyérrel!
Az ír marhapörkölt különlegessége, hogy rövid előfőzés után a sütőben érnek össze az ízei.
A vörösboros szaftban puhuló resztelt májat akkor is nyugodtan fogyaszthatod, ha odafigyelsz a vonalaidra.
Érdemes minél gyakrabban borral főzni, az így készült ételek ízvilága ugyanis semmihez sem hasonlítható.
A franciák babos egytálétele, a cassoulet hasonlít a sóletre, de disznóhúst is nyugodtan lehet hozzá használni.
Főleg kacsa mellé ideális választás a párolt lila káposzta, de bármilyen sültet feldobhatsz vele.
A mennyei burgundi marharagu vörösboros, gombás szószban sül vajpuhára.
Tudtad, hogy eredetileg a bolognai szószt nem is spagettivel készítik? Állítsd össze házilag, és mindenki megnyalja a tíz ujját utána.
Egyszerre ropogós és omlós csirkecombot készíthetsz, ha előtte borsos pácban tartod.
A csirkecombot a végtelenségig variálhatod. Érdemes megkóstolni a boros pácban érlelt és sült, fantasztikusan omlós változatot is.
Egészen különleges zamata lesz a csirkecombnak, ha vörösborban párolod puhára.
Serpenyőben, gombával és répával együtt is megsütheted a csirkecombot. Száraz vörösborral készítve különlegesebb alkalmakra is kiváló.
A vörösbornak számos pozitív hatása ismert, de vajon tényleg sokat segíthet az egészség megőrzésében?
A selymes gombakrémleveshez remekül megy a száraz vörösbor és az izgalmas fűszerek is feldobják.
Melyik a nyerőbb a fogyókúrád szempontjából?
A sertéspörkölt a magyar konyha egyik legnagyobb kedvence, de erre is igaz az a mondás, hogy ahány ház, annyi szokás.
Bevált praktikák a foltok eltávolítására.
Sok változást tapasztalt a bőrén a fiatal nő a vörösboros pakolás után.
Az arany színű ital nemcsak meseszépen mutat az asztalon: a karácsonyi menüsorhoz is kiválóan illik.
November 11-én otthon is libaétel kerül az asztalokra, mellé pedig természetesen borok.
A kiváló hazai borvidékeknek köszönhetően a borfogyasztás töretlen népszerűségnek örvend. De vajon hozzájárul-e az egészség megőrzéséhez is?
Egy minőségi bor a radiátornak dőlve is jól csúszik. Mutatjuk, melyik borból igazi az élvezet.
Nyár van, és ki jobban, ki kevésbé élvezi a hőséget, viszont a szabadtéri programoknak mindenki örül.
Többféle nedűből is válogathatsz, az biztos, hogy nem tudsz mellélőni.