8 mennyei, borral készült fogás: sült húsok, pörköltek, köretek szaftjából kihagyhatatlan

Érdemes minél gyakrabban borral főzni, az így készült ételek ízvilága ugyanis semmihez sem hasonlítható.

Borral készült ételek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte minden szaftos ételnek jót tesz, ha borral készíted. Legyen szó sült húsról, pörköltről, egytálételről vagy köretről, egy kevés vörös- vagy fehérbor biztos, hogy feldobja. Arra ügyelj, hogy a legtöbb recept kifejezetten száraz típust ír elő, így édeset ne tegyél az ilyen ételekbe!

A klasszikus vörösboros marhapörköltet és sült csirkét talán senkinek sem kell bemutatni, ám teheted az italt krémlevesbe, köretbe és rakott krumpliba is. Nem kell félni tőle akkor sem, ha gyerekek is vannak a családban, az alkoholtartalma ugyanis elfő.

Borral készült ételek

A hagyományos magyar és a francia konyha is szívesen főz borral, nem véletlenül. Ha most végignézed ezt a válogatást, te is rá fogsz jönni, milyen változatosan használható fel.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük