8 egészséges zöldséges fogás, amit télen is elkészíthetsz: főzelékek, egytálételek és köretek is vannak köztük

Télen is összedobhatsz egészséges és kalóriaszegény zöldséges ételeket. A főzelékek, egytálételek vagy a köretek mind változatosan készíthetők el.

Téli zöldséges ételek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár még messze a nyár, télen is finom és egészséges zöldséges ételeket készíthetsz. Legyen szó főzelékről, levesről, egytálételről vagy köretről, a hideg időszaknak is megvannak a maga szezonális termései, amelyeket vétek lenne nem kihasználni.

A kelbimbó, a savanyú káposzta vagy a cékla általában ebben az időszakban kerülnek az asztalra. Az egész évben kapható édesburgonya, répa és zeller is népszerűbb ilyenkor, amikor friss termények még nincsenek a piacon. A száraz hüvelyesek pedig azonos minőségben kaphatóak bármelyik hónapban.

Téli zöldséges ételek

Egy kis odafigyeléssel télen is főzhetsz egészségesen, változatosan és kalóriaszegényen. A különböző rakottasok, krémlevesek, saláták gondoskodnak róla, hogy a sötét, hideg időszakban se legyen egyhangú a konyhád.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük