8 egészséges köret, amiben kevés a szénhidrát: változatosak és nem is hizlalnak

Élet a rizsen és a krumplin túl: ezek a köretek egészségesek, tele vannak vitaminnal és nem is hizlalnak.

Egészséges köretek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokféle egészséges köretet készíthetsz különböző zöldségekből. Sütve vagy főzve, egészben, darabolva vagy pürésítve: csak a képzeleted szabhat határt annak, mit kínálsz a húsok mellé.

A nyár elmúltával is sokféle izgalmas zöldséget vásárolhatsz. Ilyenkor van szezonja az édeskrumplinak és a céklának, répát, karfiolt és lila káposztát pedig egész évben könnyen beszerezhetsz. Ezek az ételek még ma sem megfizethetetlenek, így az sem igaz, hogy az egészséges étkezés mindenképp sokba kerül.

Egészséges köretek

Legyen szó krémesre sült cékláról, lágy édesburgonya-püréről vagy ropogósra pirult lila káposztáról, közös bennük, hogy nem hizlalnak, egészségesek és nagyon finomak. Felhasználásukkal valóban változatos ételeket tehetsz a húsok mellé is a tányérra.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük