Zamatos, selymes sültpaprika-krémleves: édes és pikáns is
A paprika sütés közben megkaramellizálódik, és sokkal zamatosabb lesz. Nyári levesnek tökéletes alapja lehet.
Összesen 49 találat.
A paprika sütés közben megkaramellizálódik, és sokkal zamatosabb lesz. Nyári levesnek tökéletes alapja lehet.
A nyári zöldségleves a húsgombóctól kiadós, a belefőzött kaportól pedig ellenállhatatlanul illatos lesz.
Hűsítő és könnyű lesz a zöldségleves, ha natúr joghurttal kevered el.
A böjti időszak ételei húsmentesek, általában olcsóak is, mégis finomak és laktatóak.
Télen is összedobhatsz egészséges és kalóriaszegény zöldséges ételeket. A főzelékek, egytálételek vagy a köretek mind változatosan készíthetők el.
Karfiolból, kelbimbóból és répából isteni finom és vitamindús téli zöldséglevest dobhatsz össze.
Sokkal finomabbak lesznek a levesek, főzelékek és a mártások, ha házi zöldségalapléből készíted őket.
Igazán finom lesz a zöldségkrémleves akkor, ha előtte olajban pirítod meg hozzá a zöldségeket.
Még finomabb a klasszikus zöldségleves, ha levesbetétként sajtgombócot főzöl hozzá.
Az olasz zöldségleves, vagyis a ribollita olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál.
Végre megjelentek a zöldségesnél a tavaszi zöldségek. Készítsd el őket változatosan!
Nagyon finom és laktató lesz a zöldségleves, ha fűszeres házi húsgombóccal dúsítod.
A májgombóccal dúsított zöldségleves finom, tápláló, és tele van vitaminnal.
A sűrű, olasz zöldségleves, a minestrone tökéletes bevezetője a nyári ebédnek. Sőt, elképzelhető, hogy egy tányértól jól is laksz.
Ennél jobban nem is kezdődhetne az ebéd! Készíts a tavasz friss zöldségeiből finom, tárkonnyal megbolondított levest!
A tavaszi vegyes zöldésgleves tele van sokféle finomsággal, üde ízekkel.
Ebben a melengető, kiadós téli minestrone levesben tényleg minden van, amit most szívesen ennél.
Ne csak cérnametélttel gazdagítsd a zöldséglevest, egyszerű májgombóccal is változatossá teheted!
A fűszeres, sűrű minestrone leves a nyár kedvenc zsenge, zamatos zöldségeiből készül, és olyan laktató, hogy csak könnyű második kell utána.
Végre nem konzervből és megfásult zöldségekből kell levest készíteni, hanem friss, üde hozzávalók is a rendelkezésünkre állnak.
Vedd elő a fagyasztódból a zöldbabot, és készíts belőle 30 perc alatt zamatos levest!
Ki ne vágyna a nehéz ételek után csupa zöldséget tartalmazó fogásokra? Ez a leves pont ilyen, tele csodás ízekkel!
Mediterrán ebédhez kitűnő felvezető lehet a csupa íz paprika- és paradicsomleves.
Nyáron a zöldséges és gyümölcsös levesek esnek a legjobban. Csupa finom fogást mutatunk, többet közülük főzni sem kell.
Ne csak klasszikus húslevest főzz hétvégén, a gombócos, zöldséges verzió is nyerő, és még változatos is.
Utánozhatatlan íze lesz a krémlevesnek, ha sült zöldségekből készíted. Laktat, mégsem hizlal.
Tavasszal tuningold az immunrendszeredet friss, zamatos zöldséglevessel! Laktató, és alig van benne kalória.
Ha kiéheztél már a zöldségre, főzz egy jó lábos tavaszi karalábélevest! Nagyon üde, hússal még laktatóbb.
A zsemlegombóc tartalmassá és különlegessé teszi az egyszerű zöldséglevest is.
Minél többféle zöldséget raksz bele, annál finomabb lesz ez az ízekben gazdag leves.