Sűrű zöldségleves török recept alapján: nézd, mennyi minden kerül a fazékba
A krémes, sűrű török zöldségleves sokféle hozzávalóból áll.
Összesen 56 találat.
A krémes, sűrű török zöldségleves sokféle hozzávalóból áll.
A könnyű, húsmentes levesek után mindenki nagyobb étvággyal lát neki a második fogásnak.
A gazpacho nemcsak finom, de nagyon gyorsan elkészül, és nem kell a tűzhely mellett álldogálni.
Az igazi olasz, toszkán minestrone leves olyan tápláló, hogy a nyári hőségben akár főétel is válhat belőle.
A mexikói zöldséglevesbe kerül kétféle bab és sok egyéb finomság is.
Ennek a nem mindennapi zöldséglevesnek a betétjét a köles adja, ami plusz fehérje- és rosttartalommal is felruházza.
Nézd, mennyi mindent készíthetsz karfiolból! Az egészséges és kalóriaszegény zöldséget számtalan módon felhasználhatod.
A paprika sütés közben megkaramellizálódik, és sokkal zamatosabb lesz. Nyári levesnek tökéletes alapja lehet.
A nyári zöldségleves a húsgombóctól kiadós, a belefőzött kaportól pedig ellenállhatatlanul illatos lesz.
Hűsítő és könnyű lesz a zöldségleves, ha natúr joghurttal kevered el.
A böjti időszak ételei húsmentesek, általában olcsóak is, mégis finomak és laktatóak.
Télen is összedobhatsz egészséges és kalóriaszegény zöldséges ételeket. A főzelékek, egytálételek vagy a köretek mind változatosan készíthetők el.
Karfiolból, kelbimbóból és répából isteni finom és vitamindús téli zöldséglevest dobhatsz össze.
Sokkal finomabbak lesznek a levesek, főzelékek és a mártások, ha házi zöldségalapléből készíted őket.
Igazán finom lesz a zöldségkrémleves akkor, ha előtte olajban pirítod meg hozzá a zöldségeket.
Még finomabb a klasszikus zöldségleves, ha levesbetétként sajtgombócot főzöl hozzá.
Az olasz zöldségleves, vagyis a ribollita olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál.
Végre megjelentek a zöldségesnél a tavaszi zöldségek. Készítsd el őket változatosan!
Nagyon finom és laktató lesz a zöldségleves, ha fűszeres házi húsgombóccal dúsítod.
A májgombóccal dúsított zöldségleves finom, tápláló, és tele van vitaminnal.
A sűrű, olasz zöldségleves, a minestrone tökéletes bevezetője a nyári ebédnek. Sőt, elképzelhető, hogy egy tányértól jól is laksz.
Ennél jobban nem is kezdődhetne az ebéd! Készíts a tavasz friss zöldségeiből finom, tárkonnyal megbolondított levest!
A tavaszi vegyes zöldésgleves tele van sokféle finomsággal, üde ízekkel.
Ebben a melengető, kiadós téli minestrone levesben tényleg minden van, amit most szívesen ennél.
Ne csak cérnametélttel gazdagítsd a zöldséglevest, egyszerű májgombóccal is változatossá teheted!
A fűszeres, sűrű minestrone leves a nyár kedvenc zsenge, zamatos zöldségeiből készül, és olyan laktató, hogy csak könnyű második kell utána.
Végre nem konzervből és megfásult zöldségekből kell levest készíteni, hanem friss, üde hozzávalók is a rendelkezésünkre állnak.
Vedd elő a fagyasztódból a zöldbabot, és készíts belőle 30 perc alatt zamatos levest!
Ki ne vágyna a nehéz ételek után csupa zöldséget tartalmazó fogásokra? Ez a leves pont ilyen, tele csodás ízekkel!
Mediterrán ebédhez kitűnő felvezető lehet a csupa íz paprika- és paradicsomleves.