Rántott hús tejfölös pácban érlelve: a panír extrán ropogós, a hús omlós
Nem kell a rántott húsnak sem mindig egyformának lennie. Pácold be, és a panírozáson is változtass egy kicsit!
Összesen 302 találat.
Nem kell a rántott húsnak sem mindig egyformának lennie. Pácold be, és a panírozáson is változtass egy kicsit!
Bár a jelenség szerencsére ritka, azért nem árt tudni, milyen élelmiszerek okoznak leggyakrabban ételmérgezést.
Ha nem akarsz drága húsokat sütögetni, de eddig idegenkedtél a pulykaszárnytól, itt az idő, hogy ezt kipróbáld!
A zamatos lecsós csirke friss paradicsommal és paprikával az igazi!
Elő a grillsütőkkel! Finomabb lesz a hétvégi főfogás, ha a szabadban, jó társaságban készíted. Íme, egy kis inspiráció az előételtől a főfogásig!
A mustáros, rozmaringos csirkecomb úgy az igazi, ha szaftos a hús, és ropogós a bőre.
Ha nyárson sütöd a zöldséges csirkemellet, finom puha marad, nem szárad ki, és a pácnak köszönhetően nagyon ízletes lesz.
A csirkemellet is grillezheted úgy, hogy szaftos és zamatos legyen! Ezzel biztosan elégedett lesz mindenki.
Ha változatosságra vágysz, készítsd tejszínes szószban a húsgombócokat!
Dobd fel kicsit a hétvégi rántott csirkét, medvehagymás sajtkrémmel hihetetlenül finom.
Tálalás előtti napon fogj hozzá a sült bárány elkészítéséhez, hisz jót tesz neki, ha legalább egy éjszakán át áll a pácban.
Fantasztikus, hogy mit tesz a fűszervaj a sült csirkével: a hús még zamatosabb, a bőre pedig ropogósabb, fényesebb lesz!
Készítsd minél változatosabban a csirkemellet, a tepsis fogás gombával, sajttal rendkívül ízletes és laktató.
A javasolt fehérjebevitelt a céljaid is meghatározzák.
A sokféle zöldségből és marhahúsból készülő borscs annyira laktató és sűrű, mint az egytálételek.
Kapkodós napok megmentője lehet a sűrű, laktató és bő fél óra alatt elkészíthető húsgombócleves.
Komoly különbség van a termékek és az étrendek között.
A pirosra sült, pikáns mázas csirkében az édes, a sós és a csípős ízek jól kiegészítik egymást.
Nagyon nem mindegy, hogyan sütöd meg a hurkát és a kolbászt.
Ezt a receptet nem csak mellből, de combból vagy szárnyból is elkészítheted.
A citromos páctól a csirkemell még omlósabbá válik.
A rossz minőségű termékekkel és a zsírosabb falatokkal is vigyázni kell.
Ez a sonkás-sajtos hústekercs túltesz a legfinomabb fasírtokon is.
Még ízletesebbé teheted a rántott húst, ha sajtot és kolbászt is rejtesz bele.
Az igazán jó kocsonya lassan készül, hosszú órákon át fő, és sok füstölt hús kerül bele.
A pulykasült hidegen-melegen is fenséges.
A rántott húsgolyók partifalatkának ugyanolyan tökéletesek, mint főételnek.
A könnyed, zamatos, narancsos csirkecomb beilleszthető bármilyen ünnepi menübe.
A csirke az egyik legjobb alapanyag, számtalan módon variálható. Válogass a legnépszerűbb ételek közül!
Ízületi fájdalmakkal indul, de veseelégtelenség is lehet a vége.