8 ínycsiklandó, grillen sült étel: hús, zöldség és sajt is van közte
Elő a grillsütőkkel! Finomabb lesz a hétvégi főfogás, ha a szabadban, jó társaságban készíted. Íme, egy kis inspiráció az előételtől a főfogásig!

grillezett-csirkenyars
Ez is érdekelhet

Családi üdülőparadicsom, ahol a kicsik és a nagyok is jól érzik magukat (x)

Hogyan hasznosul pontosan a kalcium? Ez a vitamin elengedhetetlen hozzá (x)

Sztárokkal teli luxushajó indul Szegeden: igazi álomvilágba csöppenhetsz (x)

Ez a mézes csoki újrafogalmazza a csokoládét: édesség helyett próbáld ki ezt! (x)

Megújul a városligeti Gyermeknap: új helyszínek és programok várnak (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

Hamarosan újra DM gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban: Ezt a bulit nem érdemes kihagyni! (x)

beauty and style

Visszatérnek a ’70-es évek kedvenc táskái: bohém és nőies az idei trend »

10 évet letagadhatsz ezzel a sminkkel, ha elmúltál 30: egyszerű praktikák fáradt bőrre »

Holnaptól igazi ruharitkaságok a H&M-ben: Giambattista Valli az új vendégtervező »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A grillezés több, mint kerti sütögetés, életérzés. Tavasztól őszig, ha csak teheted, vonulj ki a konyhából a szabadba. Hívd át barátaidat, és kezdődhet is a kerti parti. Szinte bármit grillezhetsz, húst, zöldséget, kolbászt, sajtot, sőt, pizzát is. Nyárson, rácson vagy rostélyon is sütögethetsz, az élmény felejthetetlen. 

Grillezéskor érdemes betartani néhány szabályt. húst mindenképpen pácold, de a fűszeres keverékhez ne adj sót, mert az nedvességet von el. Fontos, hogy jól átsüsd, különben fertőzés lehet a kellemesnek induló parti vége. Az sem jó, ha az ételt túlsütöd, mert akkor kiszárad. Feltétlenül csepegtesd le a páclét, mielőtt ráteszed a grillre, sütés közben viszont kenegesd az ételt. Nézd végig összeállításunkat még több praktikáért és bevált receptért!

Ezt is szeretjük