Medvehagymás sajtkrémmel töltött, rántott csirkemell: igazi ínyencség
Dobd fel kicsit a hétvégi rántott csirkét, medvehagymás sajtkrémmel hihetetlenül finom.

Medvehagymás sajtkrémmel töltött, rántott csirkemell: igazi ínyencség
Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Gyorsabban nő, és erősebb lesz a hajad, ha odafigyelsz erre: 6 egyszerű tipp a dúsabb frizuráért »

Azt hitték, megszaladt a Photoshop a Balmain reklámjában: pedig ennél nagyobb csavar van benne »

Álomszép esküvői ruhák 2019-re: vad tájak inspirálták a magyar tervezőt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Íme, egy szuper újítás, amivel még extrábbá teheted a rántott csirkemellet! Töltsd meg medvehagymás sajtkrémmel. Így azok is örömmel megeszik, akik ragaszkodnak a szokásos hétvégi rántott fogáshoz, és azok is imádni fogják, akik újdonságra vágynak.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkemell
  • 20 dkg sajtkrém
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 18 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 0.5 csokor medvehagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemellet mosd meg, majd papírtörlővel törölgesd szárazra. Lapjában vágd be, és nyisd szét, mint egy könyvet. A medvehagymát is mosd meg, és aprítsd fel. Keverd hozzá a krémsajtot, a sót, a borsot, és kend a csirkére. Tekerd fel, majd rögzítsd hústűvel, hogy sütés közben se nyíljon szét.
 

Panírozd be a húst a szokásos módon. Tehát forgasd meg lisztben, felvert tojásban, zsemlemorzsában. A felesleget rázd le róla. Rakd forró olajba, és süsd aranybarnára oldalanként három-négy perc alatt. Szedd papírtörlőre, és csepegtesd le.

Ezt is szeretjük