Medvehagymás sajtkrémmel töltött, rántott csirkemell: igazi ínyencség
Dobd fel kicsit a hétvégi rántott csirkét, medvehagymás sajtkrémmel hihetetlenül finom.

- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- Angelina Jolie és Brad Pitt középső lánya jól megnőtt: a 14 éves Shiloh olyan magas, mint az anyja
- Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
- Helyesíráskvíz, amit sokan elrontanak: egyelőre vagy egyenlőre, melyik a jó?
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
Íme, egy szuper újítás, amivel még extrábbá teheted a rántott csirkemellet! Töltsd meg medvehagymás sajtkrémmel. Így azok is örömmel megeszik, akik ragaszkodnak a szokásos hétvégi rántott fogáshoz, és azok is imádni fogják, akik újdonságra vágynak.
Medvehagymás-sajtkrémes rántott csirkemell
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db csirkemell
- 20 dkg sajtkrém
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 18 dkg liszt
- 2 db tojás
- 0.5 csokor medvehagyma
- só
- bors
Elkészítés:
A csirkemellet mosd meg, majd papírtörlővel törölgesd szárazra. Lapjában vágd be, és nyisd szét, mint egy könyvet. A medvehagymát is mosd meg, és aprítsd fel. Keverd hozzá a krémsajtot, a sót, a borsot, és kend a csirkére. Tekerd fel, majd rögzítsd hústűvel, hogy sütés közben se nyíljon szét.
Panírozd be a húst a szokásos módon. Tehát forgasd meg lisztben, felvert tojásban, zsemlemorzsában. A felesleget rázd le róla. Rakd forró olajba, és süsd aranybarnára oldalanként három-négy perc alatt. Szedd papírtörlőre, és csepegtesd le.

Még több recept