Medvehagymás sajtkrémmel töltött, rántott csirkemell: igazi ínyencség
Dobd fel kicsit a hétvégi rántott csirkét, medvehagymás sajtkrémmel hihetetlenül finom.

Medvehagymás sajtkrémmel töltött, rántott csirkemell: igazi ínyencség
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Íme, egy szuper újítás, amivel még extrábbá teheted a rántott csirkemellet! Töltsd meg medvehagymás sajtkrémmel. Így azok is örömmel megeszik, akik ragaszkodnak a szokásos hétvégi rántott fogáshoz, és azok is imádni fogják, akik újdonságra vágynak.

Medvehagymás-sajtkrémes rántott csirkemell

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkemell
  • 20 dkg sajtkrém
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 18 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 0.5 csokor medvehagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemellet mosd meg, majd papírtörlővel törölgesd szárazra. Lapjában vágd be, és nyisd szét, mint egy könyvet. A medvehagymát is mosd meg, és aprítsd fel. Keverd hozzá a krémsajtot, a sót, a borsot, és kend a csirkére. Tekerd fel, majd rögzítsd hústűvel, hogy sütés közben se nyíljon szét.
 

Panírozd be a húst a szokásos módon. Tehát forgasd meg lisztben, felvert tojásban, zsemlemorzsában. A felesleget rázd le róla. Rakd forró olajba, és süsd aranybarnára oldalanként három-négy perc alatt. Szedd papírtörlőre, és csepegtesd le.

Ezt is szeretjük