Fordított rántott hús: így is ki kell próbálni a panírozást
Csak kicsit kell eltérni a megszokottól, mégis teljesen más lesz a végeredmény. A fordított rántott hús sokkal szaftosabb.

Fordított rántott hús: így is ki kell próbálni a panírozást
Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy hogyan lendítsd fel a szépségszalonod forgalmát! (x)

„A természetben értjük meg, kik vagyunk” – Grecsó Krisztián író az Erdei Vándortáborokról (x)

Sári bíró - az idők változnak, de az emberek valójában nem (x)

Trendi új illat a világhírű Acqua Coloniától - Íme az egzotikus 4711 kölni (x)

Bettina fejlődése végre beindult (x)

beauty and style

Aktiválja a bőr vérkeringését, és felgyorsítja a regenerálódást: a vákuummasszázs nem csak ráncok ellen jó »

Ezek a sneakerek lesznek a tavasz kedvencei: a futurisztikus retró az új divat – Árakkal, lelőhelyekkel »

Serkenti a kollagéntermelést és kisimítja a ráncokat: anti-aging smoothie a szép bőrért »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Van, akinek a szemében szentségtörés ez a recept, pedig nagyon finom így a hús. Ez a változat nagyon hasonlít a sör- vagy palacsintatésztában sült húsokhoz. Kisebb részekre vágva mártogatós falatoknak is beválik, de nagyobb szeleteket is nyugodtan lehet belőle sütni.

Fordított rántott hús

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg csirkemell
  • 10 dkg liszt
  • 8 dkg zsemlemorzsa
  • 3 db tojás
    Recept idők

    Elkészítés:

    A húst mosd meg, törölgesd át papírtörlővel. Vágd vékonyabb szeletekre, és sózd be. Hintsd meg zsemlemorzsával, és egy kicsit klopfold is bele. Mártsd bele a húst a felvert tojásba, végül pedig forgasd a lisztbe. Önts egy serpenyőbe vagy lábosba olajat, és forrósítsd fel. Rakd bele a hússzeleteket, és süsd aranybarnára mindkét oldalukat. Szedd a csirkét papírtörlőre, és csepegtesd le. 

    Ezt is szeretjük