húsételek
Cikkek és képek a következő témában: húsételek.
Összesen 2137 találat.
Pikáns krémsajtos csirkemell ropogós panírban - Így lesz még finomabb a rántott hús
Ropogósra sült csirkecombok krumpliágyon - Vele sült körettel
A tepsiben sült csirkecombbal alig van munka, mégis nagyszerű.
Mustáros pácban sült karajszeletek - Így biztosan nem lesz száraz a hús
Készítsd elő a karajt este, másnap pedig csak süsd meg serpenyőben.
Sajttal-sonkával töltött csirkegolyók ropogós bundában - Frissen még folyós középen a sajt
Készítsd el a cordon bleu-t egy kicsit másként, mint szoktad.
Extra sajtos óvári sertésszelet - Ezután megnyalod mind a tíz ujjad
Az óvári sertésszelettel alig van dolgod, az íze mégis mindent visz.
A cigánypecsenye hagyományos receptje
Ha igazán jó cigánypecsenyét ennél, így készítsd el!
Rózsaszínre sült fűszeres kacsamell egyszerűen - Így marad a hús szaftos és omlós
Néhány trükkel olyan lesz a kacsamell, mint az éttermekben.
Ínycsiklandó tejszínes-gombás szelet - Omlós hús finom szószban
A tejszínes, sajtos szósz és a gomba igazán fejedelmivé varázsolja az egyszerű csirkét.
Fokhagymás csirkefalatok ropogós bundában - Remek variáció rántott húsra
A rántott csirkemellet legközelebb is így fogod elkészíteni.
A legízletesebb ragacsos sült oldalas - Isteni falatok a sütőből
Készíts fejedelmi ebédet! A sült oldalas akkor az igazi, ha omlós, szaftos és ragacsos.
Sajttal, tejszínnel sütött csirkemell, ami garantáltan krémes lesz
Tedd izgalmassá a sima, száraz csirkemellet tejszínnel és sajttal! Mindenki repetázik belőle.
Pikáns, rántott csirkeszárny - Ebben a bundában süsd, hogy még ropogósabb legyen
A házi bundás csirkeszárny még jobb, mint a híres gyorsétteremben.
Kefirben pácolt csirkecomb - Minden eddiginél omlósabb lesz
Minél tovább pácolod a csirkecombokat, annál ízletesebbek lesznek. Nagyon népszerű fogás.
A székelykáposzta legjobb házi változata - A falusi keresztanyám legnépszerűbb receptje
Kevés étel veheti fel a versenyt a jól elkészített székelykáposztával.
Sajtos-tejfölös tepsis fasírt - Olajszag nélkül, kevés munkával
A magyar konyha nagy kedvence teljesen megújult. A sajtos-tejfölös változat minden eddigit lepipál.
Cseréptálban sült bőrös sertéscomb - Egyszerre omlós és ropogós
Könnyű dolgod lesz a hétvégi főfogás készítésekor, ha egyben sütöd a fűszeres sertéscombot.
Krumplibundában sült, fűszeres rántott hús - Eszméletlenül finom
Rántott hús lesz a hétvégi családi ebéd? Dobd fel kicsit a panírt, ez a különleges bunda mindent visz!
Baconbundában sült csirke - A szalonna ropogós, a hús omlós
Ehhez a főfogáshoz alig kell néhány dolog, pikk-pakk elkészül, a végeredmény pedig fenséges.
Itt a titkos recept: így készül az igazi svéd húsgolyó
Nem kell svéd húsgolyóért a bútoráruházba menned, már otthon is elkészítheted a nagy kedvencet.
Ízletes csirkefasírt párolt zöldségekkel
Ha túl sok volt mostanában a zsíros hús, vesd be a csirkefasírtot.
Fűszeres harcsaszelet sült karalábéval
Az év végi családi összejövetelek sztárja lehet a fűszeres, krémes harcsaszelet.
Így készül a hagyományos kocsonya
A legtöbb kocsonya karácsony és szilveszter között fő. Te se maradj le, mutatunk egy jó receptet hozzá.
Bőrös sült császárhús fűszeres krumplival
Ha szereted a szaftos ételeket, ne hagyd ki a bőrös sült császárhúst! Egyszerre ropogós és omlós.
Töltött káposzta sok füstölt hússal
Ne hagyd ki idén se az ünnepi menüből a töltött káposztát!
Illatos, omlós karácsonyi pulykasült egyszerűen - Minden eddiginél jobban sikerül
Az izgalmasan elkészített pulykasült kiváló különleges alkalmakra.
Parmezános csirkemell krumpliágyon sütve - Ha nincs kedved sokat főzni
Íme, egy igazán idő- és energiatakarékos recept. Amíg a hús sül, te mással is foglalkozhatsz.
Sütőben sült harcsaszelet - Nem kell olajszagtól tartanod
A hal nálatok is kötelező eleme a karácsonyi vacsorának? Süss idén isteni bundás harcsát!
Zamatos, puha libamáj baconös bundában sütve - Igazi csúcsfogás
A baconben sült libamáj valódi különlegesség. Ne csak étteremben válaszd, süsd otthon is tökéletesre.
Ízletes almás-sajtos sült csirke - Ropogós réteg a tetején
A gyümölcs és a hús mindig remek párosítás. Bolondítsd meg a csirkét almával, és nem lesz rá panasz.