Tepsis, ropogós csirkecomb gombával és paradicsommal - Laktató, omlós és szaftos
Olcsó, ízletes, és nincs vele sok munka: a gombás-paradicsomos csirkecomb hétköznapra is tökéletes.

Tepsis, ropogós csirkecomb gombával és paradicsommal - Laktató, omlós és szaftos
Ez is érdekelhet

Megvan, melyik a legjobb játék a gyereknek! (x)

Tiltott szerelem a Szegedi Szabadtéri Játékokon (x)

A nyugdíjasotthonból mentek fellépni: 40 év után újra színpadra álltak a szereplők (x)

„Azt mondták, örökre feküdni fog” (x)

beauty and style

Teltebb ajkak szilikon nélkül: minden, amit a szájfeltöltésről tudni kell »

Nagyon divatos ez a kabát, de elronthatja az alakodat: így viseld, hogy ne szélesítsen »

Jennifer Lopez natúr arccal pózolt egy férfimagazinnak: nem szégyellte a természetességet »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ilyen az ideális fogás rohanós napokon: néhány perces előkészítés után mehet minden a sütőbe. A csirkecomb pikánsan fűszerezve, paradicsommal és gombával összesütve még az igazi ínyencek igényeit is kielégíti. Akár még kedvenc köreted elkészítésére is lesz időd, hisz csak néha kell ránézni a piruló húsokra.

Gombás-paradicsomos csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkecomb
  • 30 dkg gomba
  • 8 db koktélparadicsom
  • 2 ág rozmaring
  • 1 db vöröshagyma
  • 4 evőkanál olaj
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombot mosd meg, majd itasd le róla a nedvességet. Ízlés szerint szórd meg sóval és őrölt borssal. A vöröshagymát és a gombát pucold meg, vágd fel, és tedd a tepsibe. Öntsd rá az olajat, és helyezd az edénybe a csirkecombokat. A tetejükre rakj rozmaringágakat, és önts alájuk vizet.
 

Fóliával fedd le a tepsit, és told előmelegített sütőbe. Párold 170 fokon körülbelül 40 percig. Amikor puha a csirkecomb, vedd le róla a fóliát, majd szórd hozzá a koktélparadicsomot. Tedd vissza a sütőbe, és süsd szép pirosra a húst még 15-20 perc alatt, majd rögtön tálalhatod is.

Ezt is szeretjük