Tepsis, ropogós csirkecomb gombával és paradicsommal - Laktató, omlós és szaftos
Olcsó, ízletes, és nincs vele sok munka: a gombás-paradicsomos csirkecomb hétköznapra is tökéletes.

Tepsis, ropogós csirkecomb gombával és paradicsommal - Laktató, omlós és szaftos
Ez is érdekelhet

Beszállás! Nemsokára indul a Mikulás Expressz, siess, mert lemaradsz! (x)

Családi wellness-pihenés Sümegen: ha egy kicsit másra, többre vágysz (x)

Elkezdődött a 27. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál (x)

A tökéletes gyerekszoba titkai - Így még a tanulás is jobban megy majd! (x)

Őszi stílustippek személyre szabva - Hogy idén ősszel Te diktáld a trendet! (x)

beauty and style

5 színésznő, aki a göndör és az egyenes frizurát is kipróbálta – Kinek melyik állt jobban? »

Lélegzetelállító menyasszonyi csokrok őszi hangulatban: nem fontos a vágott virág »

10 dolog a divatban, ami nagyon megváltozott a 2000-es évek eleje óta: egészen mást jelent most, mint akkor »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ilyen az ideális fogás rohanós napokon: néhány perces előkészítés után mehet minden a sütőbe. A csirkecomb pikánsan fűszerezve, paradicsommal és gombával összesütve még az igazi ínyencek igényeit is kielégíti. Akár még kedvenc köreted elkészítésére is lesz időd, hisz csak néha kell ránézni a piruló húsokra.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkecomb
  • 30 dkg gomba
  • 8 db koktélparadicsom
  • 2 ág rozmaring
  • 1 db vöröshagyma
  • 4 evőkanál olaj
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombot mosd meg, majd itasd le róla a nedvességet. Ízlés szerint szórd meg sóval és őrölt borssal. A vöröshagymát és a gombát pucold meg, vágd fel, és tedd a tepsibe. Öntsd rá az olajat, és helyezd az edénybe a csirkecombokat. A tetejükre rakj rozmaringágakat, és önts alájuk vizet.
 

Fóliával fedd le a tepsit, és told előmelegített sütőbe. Párold 170 fokon körülbelül 40 percig. Amikor puha a csirkecomb, vedd le róla a fóliát, majd szórd hozzá a koktélparadicsomot. Tedd vissza a sütőbe, és süsd szép pirosra a húst még 15-20 perc alatt, majd rögtön tálalhatod is.

Ezt is szeretjük