Sörben sült, pikáns csirkecomb - A bőre fantasztikusan ropogós és szép fényes
Az omlós, fűszeres, sörben sült csirkecombnak mindig hatalmas sikere van.

Sörben sült, pikáns csirkecomb - A bőre fantasztikusan ropogós és szép fényes
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Szupercuki cicás körmök percek alatt, a legegyszerűbb módszerrel »

10 gyönyörű kocsidekor, hogy stílusosan érkezzen a menyasszony »

Rizsvizes szövetmaszk házilag: luxus arcápolás otthon, fillérekből »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az alkohol a húsnak szebb színt, pikáns ízt kölcsönöz, és még omlósabbá is teszi. Akkor is nyugodtan elkészítheted, ha nem szereted a sört, hisz az ízét nem fogod érezni, és az alkohol is elpárolog sütés közben. Ha teheted, pácold a húst egy egész éjszakán át. Alsó- és felsőcombból is tökéletes lesz.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db csirkecomb
  • 2 dl sör
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 dl étolaj
  • 1 mokkáskanál bors
  • 0.5 csokor petrezselyem
Recept idők

Elkészítés:

A combokat mosd meg, ha szükséges, tisztítsd meg. A páchoz az olajat öntsd egy tálba, keverd hozzá a zúzott fokhagymát, a borsot, a mustárt és az apróra vágott petrezselymet. Dörzsöld be a combokat először a sóval, majd a páccal, és letakarva pihentesd a hűtőben legalább egy órán át.
 

Pácolás után a húsokat rakd át egy tepsibe, locsold meg a sörrel, és fedd le alufóliával. Told előmelegített sütőbe, és 170 fokon süsd 40 percig. Közben többször locsold meg a szafttal, és legalább egyszer fordítsd át a combokat. Amikor a csirke már puha, vedd le róla a fóliát, és pirítsd 15 percig magasabb hőfokon. Ha már szép piros, vedd ki a sütőből. Hagyd a tepsiben legalább 10 percig, utána tálald. 

Blog.hu ajánló