Fűszeres, zöldséges, csirkés ragu: gyors, egyszerű és könnyű fogás
A zöldséges, csirkés ragu színes, ízletes egytálétel, amit gyorsan összedobsz.

Fűszeres, zöldséges, csirkés ragu: gyors, egyszerű és könnyű fogás
Ez is érdekelhet

Változatosságra vágyóknak irány Linz! (x)

Második Esély a Procter and Gamble segítségével (x)

Kirándulnál egyet a családdal vagy csak fitten tartanád magad? Esetleg bebringáznál a munkahelyedre? Válaszd a Riverside 500-at! (x)

beauty and style

A gyönyörű énekesnő modellnek is felcsaphatna: profi fotókon Dua Lipa »

Kerek, feszes popsi, narancsbőr nélkül: 30 napos zsírégető kihívás magyar fitneszedzővel »

Ez a frufru mindenkinek jól áll: fodrász mutatja meg, hogyan készül »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha szereted a szaftos húsokat, és egyszerűen letudnád a főétel elkészítését, válaszd az ízekben gazdag, zöldséges csirkeragut. Mindegy, hogy vacsoráról vagy nagyobb családi étkezésről van szó, a siker nem marad el. Minél többféle zöldségből készíted, annál finomabb lesz.

Zöldséges-csirkés ragu

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg csirkemell
  • 60 dkg krumpli
  • 25 dkg gomba
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db paprika
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1 csokor petrezselyem
  • 3 evőkanál olaj
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemellet mosd meg, csepegtesd le, és vágd fel körülbelül kétszer két centis kockákra. Készítsd elő a zöldségeket! A krumplit és a répát hámozd meg, darabold fel tetszés szerint a paradicsommal és a paprikával együtt, és a gombát is pucold meg.
 

A vöröshagymát aprítsd fel, majd kevés olajon párold üvegesre. Add hozzá a csirkemellet, és süsd fehéredésig. Rakd hozzá a zöldségeket, sózd, borsozd ízlés szerint, és fedő alatt addig főzd, amíg puha nem lesz a hús. Ez körülbelül 35-40 perc. Ha szükséges, önts alá kevés vizet. A petrezselymet csak a vége felé szórd hozzá. Főzés közben többször kevergesd meg.

Ezt is szeretjük