Ropogós bundában sült karajszeletek sajttal, kolbásszal töltve - Így még laktatóbb a rántott hús
Még ízletesebbé teheted a rántott húst, ha sajtot és kolbászt is rejtesz bele.

Ropogós bundában sült karajszeletek sajttal, kolbásszal töltve - Így még laktatóbb a rántott hús
Ez is érdekelhet

„A természetben értjük meg, kik vagyunk” – Grecsó Krisztián író az Erdei Vándortáborokról (x)

A 14 éves Endike beszélni kezdett (x)

Szorongás, elégedetlenség, magány – hogyan jutottunk el ide és hogyan léphetünk ki belőle?

Sári bíró - az idők változnak, de az emberek valójában nem (x)

Trendi új illat a világhírű Acqua Coloniától - Íme az egzotikus 4711 kölni (x)

beauty and style

Haslapító, fogyást segítő pilates 10 percben: kezdőknek is hatásos »

Bizarr ékszerdivat tombol idén: már nem a fülbevaló az egyetlen, ami az arcot díszítheti »

A Balenciaga tökélyre vitte az abszurditást: egy ruhareklám, amit politikai plakátok inspiráltak »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Lehet fokozni az élvezetet: ezzel a fogással a töltött és a rántott húsok kedvelőinek is kedveskedhetsz. A kolbásztól a karaj pikánsabb és szaftosabb lesz. Szinte semmivel nem tart tovább elkészíteni, mint a hagyományos rántott húst, mégis mindenki örülni fog egy kis változatosságnak.

Töltött, rántott karaj

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 szelet karaj
  • 20 dkg kolbász
  • 4 szelet sajt
  • bors

Panírozáshoz

  • 12 dkg liszt
  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 2 db tojás
Recept idők

Elkészítés:

A karajt öblítsd le, és törölgesd szárazra. Ha szükséges, kicsit klopfold ki. Szórd meg sóval, borssal, de a kolbász miatt bánj csínján a fűszerekkel. Minden hús közepére rakj egy szelet sajtot és egy darabka kolbászt. Tekerd fel, ha biztosra akarsz menni, tűzd meg fogvájóval. Így nem fog szétnyílni.
 

Készíts elő mindent a panírozáshoz, rakj külön edénybe lisztet, villával felvert tojást és zsemlemorzsát. Forgasd bele mindegyikbe a szeleteket, majd tedd bőséges, forró olajba. Vedd vissza a hőfokot, és süsd a hús minden oldalát aranybarnára. Amikor kész, vedd ki az olajból, és csepegtesd le papírtörlőn.

Ezt is szeretjük