Vajon sült, vasalt csirkecomb pikáns fűszerezéssel: omlós lesz a hús
Kívül ropogós, belül puha csirkecomb a legegyszerűbben.

Vajon sült, vasalt csirkecomb pikáns fűszerezéssel: omlós lesz a hús
Ez is érdekelhet

London gyerekkel is felejthetetlen: így tegyük kényelmessé az utat! (x)

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

A nő kétszer (x) - Szeretni kell, és pont.

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

beauty and style

Frissítő arc- és testpermet házilag - Előzd meg a ráncosodást! »

3 nő, akitől sokat tanulhatsz a szépségápolásról - Kövesd be őket az Instán! »

Nőies szettek esős nyári napokra: jobb kedvre derítenek, ha rossz az idő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A vajon sült, vasalt csirkecomb gyors, egyszerű fogás, ami biztosan nem lesz száraz. Sokkal egyszerűbb dolgod lesz, ha a combokat kifilézteted a hentessel. Zöldségkörettel, salátával nagyon könnyű, diétás étel. A tetejére sajtot is reszelhetsz.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkecomb
  • 5 dkg vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 0.5 dl olaj
  • 1 mokkáskanál majoránna
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat mosd meg, majd csontozd ki. A páchoz az olajat öntsd egy tálba, keverd hozzá a sót, a majorannát, a borsot és a zúzott fokhagymát, majd forgasd bele a combokat. Ha teheted, pihentesd benne legalább egy-két órán át. Ha nincs időd ennyi ideig pácolni, akkor akár azonnal sütheted is. Ebben az esetben dörzsöld a fűszeres keveréket a húsba.

Egy serpenyőben olvaszd fel a vajat, és a bőrös felével lefelé tedd bele a filézett csirkecombokat. A hús tetejére helyezz vízzel teli lábost, és oldalanként süsd körülbelül hét-hét percig, közben percenként forgasd meg. Ha mindkét oldala jól átsült, vedd ki a vajból, és rögtön tálalhatod is.

Ezt is szeretjük