Joghurtos pácban érlelt omlós csirkemell: nem lehet abbahagyni, olyan finom
A joghurtos pác ellenállhatatlanul omlóssá varázsolja a csirkemellet.
Összesen 2137 találat.
A joghurtos pác ellenállhatatlanul omlóssá varázsolja a csirkemellet.
A lédús őszibarack nem csak sütikbe finom, a csirkecombokat is feldobhatod vele.
A töltött csirkemell-variációkat nem lehet megunni. Kóstold meg zöldbabbal és sajttal göngyölve is!
Grillen vagy olajban kisütve egyaránt laktató, fejedelmi ételek a különböző sertésszeletek, mint például a tarja. Elkészítés előtt egy éjszakát érleld a fokhagymás pácban!
Nincs finomabb annál, mint amikor a hússal együtt sül a köret: a csirkecomb újkrumplival és paradicsommal együtt sütve is fenséges.
A sajtmártás mindig feldobja a sült csirkét. Baconnel és zöldségekkel készítve egyszerre vitamindús és laktató.
Ha fel szeretnéd dobni a megszokott rántott csirkecombot, forgasd corn flakes bundába!
A fűszeres, mustáros szósszal készült csirkemell ezúttal nem a sütőben, hanem serpenyőben készül. Gombával ízesítve még finomabb.
A kívül kissé ropogós, belül szaftos és ízletes plejskavicával minden húsimádót lenyűgözhetsz.
A füstölt paprika ad egészen különleges zamatot a magyaros csirkecomboknak. Grillen sütve még finomabb!
Ha a sajttal és zöldfűszerekkel töltött csirkemellet baconbe tekered, biztos lehetsz benne, hogy sütés közben sem szárad ki.
A mázas csirkeszárny grillen és sütőben is omlós, ropogós fogás.
A citromos csirkemell tejszínes szószban sütve tökéletes hétköznap ebédre, de akár hétvégén vendégeknek is kínálhatod.
A konyhában készült marhapörkölt is fenséges, a bográcsos pedig még annál is jobb, és a szaftja is sűrűbb.
Fűszerezd a csirkemellet oregánóval és fokhagymával! Csak pár perc munka, a többit bízd a sütőre.
Ha a húsgolyót sajttal töltöd meg, isteni krémes lesz a belseje, baconbe tekerve pedig nem szárad ki.
A mézes, szezámmagos csirke elkészítésének titka, hogy először ki kell sütni a fűszeres húst, és utána megforgatni a ragacsos, csípős mázban. Fokhagymával feldobva még pikánsabb.
A csirkemell főzés során magába szívja a tejszínt, így a hús puha és omlós lesz.
Dobd fel a sertésragut rengeteg zöldséggel! Ha így készíted, külön köret sem kell már hozzá.
Ha szereted a capresét, vagyis a paradicsomot mozzarellával, akkor töltsd csirkébe is. Ropogós panírral fantasztikus.
Igazi nyárias fogás: dobd fel a sült csirkemellet gombával és aszalt paradicsommal!
A tarja a legjobban grillezhető húsféle – próbáld ki fokhagymás pácban érlelve is!
Ha szeretsz az étteremben kijevi csirkemellet rendelni, biztos, hogy otthon is szívesen elkészíted majd.
Ha nem szeretnéd az egész délelőttöt a konyhában tölteni, mégis fejedelmi ebédet készítenél, vesd be a sajttal és spárgával töltött csirkemellet.
A muffinsütő mindig jó szolgálatot tesz, hisz az édességek mellett étvágygerjesztő főételeket, köretet is készíthetsz benne.
A csirkecombokhoz remekül megy a fűszeres, citromos páclé. Legjobb, ha sütés előtt néhány órával bekened vele, és hagyod, hogy az ízek átjárják a húst.
A japánok panírja, a tempura a mi sörtésztánkhoz hasonló, ropogós és különleges bunda. Tökéletes a csirkemellre.
Végre itt a jó idő, lehet grillen sütögetni. Mit szólnál egy kiadós, csípős oldalashoz?
Ha a csirkét sütés előtt sonkába tekered, biztos, hogy nem szárad ki. Spárgával együtt készítve könnyű, ízes fogás.
A vajas-citromos tepsis csirkét hihetetlenül egyszerű elkészíteni, elég szaftos, és nem lesz gumiszerű.