A 8 legfinomabb omlós, szaftos sült hús, ami az ünnepi asztalra is kerülhet

Nem egyszerű megtervezni a karácsonyi menüsort, ám ebben a válogatásban biztosan találsz olyan főételt, amit szívesen tennél az ünnepi asztalra.

A 8 legfinomabb omlós, szaftos sült hús, ami az ünnepi asztalra is kerülhet
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Karácsonykor mindenki szeretné kihozni magából a legjobbat. Ilyenkor fontos, hogy a főfogás legyen az alkalomhoz illő, ízletes, kiadós és étvágygerjesztő. Ha nem akarsz december 24-én hullafáradtan beesni a karácsonyi asztal mellé, jó megoldás lehet valamilyen ínyenc sült hús, amivel általában nincs sok gond.

A karácsonyi menü országonként, sőt országrészenként és családonként is eltérő lehet. Amerikában, akárcsak hálaadáskor, sült pulykát esznek, Franciaországban népszerű főfogás a liba- vagy a kacsamáj, Norvégiában pedig roston sült sertésbordát fogyasztanak. Magyarországon sokan ragaszkodnak a több évtizedes családi hagyományokhoz, és a halászlé, valamint a töltött káposzta mellé készítenek valamilyen sültet is.

A legfinomabb sült húsok karácsonyra

A pulyka, a hal, a liba, a kacsa és sertés különböző részei nálunk is nagyon kedveltek a szeretet ünnepén. Egy jól megválasztott páccal könnyű karácsonyivá varázsolni a sülteket. A húsokat akár töltheted, göngyölheted is, ugyancsak népszerűek a gesztenyével, a naranccsal és az aszalt szilvával megbolondított finomságok. Nagy előnyük, hogy nincs velük sok munka, a legtöbbet elég bepácolni és a sütőbe tenni. Továbbá hidegen, másnap is ízletesek. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb karácsonyi sülteket. Bármelyiket is választod, biztosan elégedettek lesznek a családtagok és a vendégek. 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük