Így készül a tökéletes karácsonyi kacsacomb: rozmaringtól és narancstól illatos
Rozmaringgal és naranccsal ízesítve idén te is elkészítheted a tökéletes karácsonyi kacsacombot.
Összesen 13 találat.
Rozmaringgal és naranccsal ízesítve idén te is elkészítheted a tökéletes karácsonyi kacsacombot.
A narancsos kacsacomb az egyik legelegánsabb karácsonyi fogás.
Nem egyszerű megtervezni a karácsonyi menüsort, ám ebben a válogatásban biztosan találsz olyan főételt, amit szívesen tennél az ünnepi asztalra.
A rendkívül ízletes, szaftos kacsacomb nagy családi kedvenc, amit ne csak ünnepnapokon kínálj! Rakj mellé most a tepsibe birsalmát is!
A kacsacomb a mézes páctól lesz különlegesen fényes. A vele sült finomságok pedig még aromásabbá teszik.
A ropogós kacsasült páratlan finomság, ünnepeken is nyerő, főleg különleges fűszerezéssel.
Fügével, fűszerekkel együtt a kacsacombok szaftosra sülnek, és szinte leomlanak a csontról.
A fűszeres, serpenyőben sült kacsacombbal bármely étkezés ünnepivé válik.
Ha igazán finom sült kacsacombot ennél, pácold be egy éjszakára.
Bár a fokhagymás-rozmaringos kacsacomb időigényes fogás, neked nem lesz vele sok teendőd.
A narancsos kacsacomb igazi karácsonyi klasszikus. A munka nagy részét a sütőd elvégzi.
Egy igazi vasárnapi lakoma egyik legjobb fogása lehet a zamatos kacsasült, isteni párolt káposztával tálalva.