A 9 legjobb rántott étel a bécsi szelettől a palacsintáig: gluténmentes receptet is mutatunk
A bundázás nem csak a húsoknak áll jól: megmutatjuk, mennyi mindent tudsz kirántani.

A magyar konyhában különösen népszerű a panírozás: legyen szó húsokról, zöldségekről vagy sajtról, lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatva, majd bő olajban kisütve mindegyiket imádjuk. Az alapreceptet ezután variálhatod tetszésed szerint, csökkentheted a zsiradék mennyiségét, tehetsz a bundába fűszereket, vagy használhatsz hozzá gluténmentes alapanyagokat is.
Bár egyszerűnek tűnik a technika, azért rejt magában buktatókat. Előfordul, hogy a rántott sajt kifolyik a bundából, vagy a gombáról egyszerűen lejön a panír sütés közben. Ebben a válogatásban ezekre a problémákra is megmutatjuk az egyszerű megoldást.
Rántott ételek
Az alábbiakban a legnépszerűbb és legfinomabb panírozott ételeket mutatjuk be a húsoktól a zöldségekig. Bemutatjuk azokat a trükköket, amelyekkel valóban tökéletesek lesznek, hogy soha többé ne okozzanak bosszúságot neked a konyhában.
A 8 legfinomabb strandkaja házi receptje: a lángostól a főtt kukoricáig
Nem kell a Balatonig leutazni kedvenc strandkajádért, otthon is könnyen elkészítheted mindegyiket. Válogass a legjobbak közül!
ElolvasomKépek: Getty Images
- rántott hús
- rántott sajt
- rántott mozzarella
- rántott gomba
- rántott karfiol
- gluténmentes rántott hús
- bécsi szelet
- Recept