A 9 legjobb rántott étel a bécsi szelettől a palacsintáig: gluténmentes receptet is mutatunk

A bundázás nem csak a húsoknak áll jól: megmutatjuk, mennyi mindent tudsz kirántani.

Rántott hús, sajt, zöldségek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A magyar konyhában különösen népszerű a panírozás: legyen szó húsokról, zöldségekről vagy sajtról, lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatva, majd bő olajban kisütve mindegyiket imádjuk. Az alapreceptet ezután variálhatod tetszésed szerint, csökkentheted a zsiradék mennyiségét, tehetsz a bundába fűszereket, vagy használhatsz hozzá gluténmentes alapanyagokat is.

Bár egyszerűnek tűnik a technika, azért rejt magában buktatókat. Előfordul, hogy a rántott sajt kifolyik a bundából, vagy a gombáról egyszerűen lejön a panír sütés közben. Ebben a válogatásban ezekre a problémákra is megmutatjuk az egyszerű megoldást.

Rántott ételek

Az alábbiakban a legnépszerűbb és legfinomabb panírozott ételeket mutatjuk be a húsoktól a zöldségekig. Bemutatjuk azokat a trükköket, amelyekkel valóban tökéletesek lesznek, hogy soha többé ne okozzanak bosszúságot neked a konyhában.

A 8 legfinomabb strandkaja házi receptje: a lángostól a főtt kukoricáig

Nem kell a Balatonig leutazni kedvenc strandkajádért, otthon is könnyen elkészítheted mindegyiket. Válogass a legjobbak közül!

Elolvasom

Képek: Getty Images

Ezt is szeretjük