A 8 legfinomabb strandkaja házi receptje: a lángostól a főtt kukoricáig
Nem kell a Balatonig leutazni kedvenc strandkajádért, otthon is könnyen elkészítheted mindegyiket. Válogass a legjobbak közül!

sajtos-tejfolos-strandlangos
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A strandkajákat imádjuk, talán azért, mert mindegyiket régi emlékekhez kötjük: véget nem érő családi pancsoláshoz, tábori élményekhez, barátokhoz. Hiába vittünk régen a strandra hűtőtáskát tele szendvicsekkel, előbb-utóbb mindig sorba álltunk a nagy kedvencekért. Ezek nélkül ma is elképzelhetetlen a fürdőzés, és gyerekeink is ugyanolyan örömmel majszolják, mint mi régen.

Ha csak valamit bekapnál két fürdés között, a hamburger vagy a roppanós főtt kukorica remek választás. Ha jóllaknál, a rántott és sült halak mindig jól jönnek. Amennyiben inkább édességre vágysz, a palacsintára és a gofrira biztosan számíthatsz.   

A legfinomabb strandkaják receptekkel

A strandkaják többsége cseppet sem alakbarát, nem is olcsó, és viszonylag könnyű elkészíteni. Így otthon is bátran próbálkozhatsz velük. Egy jó recepttel és néhány praktikával biztos, hogy a tiéd is jól fog sikerülni. Sőt, akár egészségesebbé, kalóriaszegényebbé is alakíthatod. Válogass a legnagyobb kedvencek közül, és legyen otthon is strandhangulat!  

Ezt is szeretjük