7 étel, amihez felhasználhatod a maradék tojásfehérjét: édességekhez vagy húsok bundázásához is jól megy
Ne dobd ki a maradék tojásfehérjét, hiszen sokféle ételbe használhatod fel.

pavlova tekercs
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokféle ételt készíthetsz maradék tojásfehérjéből: nem csak a sütikbe, hanem levesekhez és húsokhoz is nagyon jól jön.

A karácsonyi habcsók és a könnyed Pavlova-tekercs mellett még számtalan módon születhet újjá a tojásfehérje akkor, ha a sütikbe csak a sárgáját kellett felhasználnod. Ropogósabb lesz tőle a rántott hús bundája, elhagyhatatlan a házi erőlevesből, sőt a büfékből jól ismert ragacsos, szezámmagos kínai csirkét is ez fogja össze.

Ételek maradék tojásfehérjéből

Ma, amikor a valaha olcsó tojást aranyárban mérik, különösen fontos, hogy semmi ne menjen veszendőbe belőle. Ha olyan receptet találsz, amibe csak a sárgája vagy a fehérje kell, ne habozz keresni egy másik ételt, amibe a kimaradt részt beleteheted, és így biztos, hogy nem fogsz pazarolni.

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük