A dubaji csoki már lejárt lemez – Az angyalhajcsoki az új őrület, mutatjuk, hogyan készítsd
Az angyalhajcsoki a nevét a közepébe rejtett vattacukorról kapta.

Ha szívesen készítetted el ősszel a dubaji csokit, dobd össze házilag az új divatot, az angyalhajcsokit is! A hozzá való vattacukrot is megvásárolhatod néhány boltban, a pisztáciakrém pedig akkora népszerűségnek örvend, hogy nem fog kihívást jelenteni a beszerzése.
Angyalhaj csoki
Hozzávalók 2 táblához
- 20 dkg tetszőleges csoki
- 5 dkg vattacukor
- 2 evőkanál pisztáciakrém
- 1 teáskanál olaj
Elkészítés:
A csokit vízgőz felett vagy mikróban olvaszd fel, adj hozzá egy kiskanál olajat, hogy fényesebb legyen, és kevergesd, amíg kicsit kihűl. A felét öntsd szilikon csokiformába. A kihűlt csokit kend meg pisztáciakrémmel, fedd be vattacukorral, és simítsd el rajta a csoki másik felét. Tedd a hűtőbe 20-30 percre, hogy megdermedjen.
Roppanós, házi Ferrero Rocher: ajándékba is adhatod
A házi édesség mindig különleges, így ez a Ferrero Rocher is, hiszen nemcsak mennyei, de az elkészítésébe a szívünket-lelkünket is beletesszük.
ElolvasomKép: Svetlana-Cherruty / Getty Images
OLVASD EL EZT IS!

- keményítő
- étcsokoládé