A dubaji csoki már lejárt lemez – Az angyalhajcsoki az új őrület, mutatjuk, hogyan készítsd

Az angyalhajcsoki a nevét a közepébe rejtett vattacukorról kapta.

Angyalhajcsoki házilag
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha szívesen készítetted el ősszel a dubaji csokit, dobd össze házilag az új divatot, az angyalhajcsokit is! A hozzá való vattacukrot is megvásárolhatod néhány boltban, a pisztáciakrém pedig akkora népszerűségnek örvend, hogy nem fog kihívást jelenteni a beszerzése.

Angyalhaj csoki

Hozzávalók 2 táblához

  • 20 dkg tetszőleges csoki
  • 5 dkg vattacukor
  • 2 evőkanál pisztáciakrém
  • 1 teáskanál olaj
Recept idők

Elkészítés:

A csokit vízgőz felett vagy mikróban olvaszd fel, adj hozzá egy kiskanál olajat, hogy fényesebb legyen, és kevergesd, amíg kicsit kihűl. A felét öntsd szilikon csokiformába. A kihűlt csokit kend meg pisztáciakrémmel, fedd be vattacukorral, és simítsd el rajta a csoki másik felét. Tedd a hűtőbe 20-30 percre, hogy megdermedjen.

Roppanós, házi Ferrero Rocher: ajándékba is adhatod

A házi édesség mindig különleges, így ez a Ferrero Rocher is, hiszen nemcsak mennyei, de az elkészítésébe a szívünket-lelkünket is beletesszük.

Elolvasom

Kép: Svetlana-Cherruty / Getty Images

Ezt is szeretjük