Fekete-erdő pohárkrém: könnyű, nyári desszert egyszerűen, friss meggyel
A Fekete-erdő desszertet a meggyszezonban mindig kötelező elkészíteni. Kelyhekbe rétegezve nagyon mutatós.
Összesen 355 találat.
A Fekete-erdő desszertet a meggyszezonban mindig kötelező elkészíteni. Kelyhekbe rétegezve nagyon mutatós.
A sárgadinnyeleves sűrű, krémes állagú, és fűszerekkel nemcsak egészségesebb, de finomabb is lesz.
Ezt most kell elkészítened! A málna savanykás, friss, a piskóta pedig édes és szép magas.
A lágy, krémes, tejszínes-barackos túródesszert jól behűtve mennyei nyári édesség.
Mascarponéból nemcsak tiramisut készíthetsz, más krémes desszerthez is kiváló. A lágy citromkrém most segít elviselhetőbbé tenni a kánikulát.
Kánikulai napok kedvence a hideg, krémes, kicsit savanykás gyümölcsleves. Főleg, ha fagyit is kínálsz hozzá.
Ha finom szaftos, omlós húsra vágysz, a mustáros szószban sült sertésszelet biztos befutó lehet.
Turmixolj össze mennyei, házi gyümölcsfagyit! A tejszíntől még krémesebb lesz!
Ez a tejszínes, gyümölcsös torta könnyed, nyári desszert. Cseppet sem émelyítő, viszont nagyon dekoratív.
Ha még egy mennyei süti kedvéért sem kapcsolnád be a sütőt a melegben, a málnás, krémes, babapiskótás Charlotte-torta a megoldás.
A gluténmentes édesség is lehet finom és tökéletes állagú. Tejszínnel és málnával díszítve pedig mutatós tortává alakíthatod.
A jól behűtött, selymes eperkrémleves desszertként is megállja a helyét.
Most egyél spárgát spárgával, hisz rövid a szezon! Tejszínnel, sajttal összesütve isteni fogás.
A spenótos-sajtos tepsis krumpli több, mint köret, önálló ételként is kínálhatod.
Ha a rebarbarás krémlevesbe epret is teszel, finomabb és élénkebb színű lesz.
Ha tejszínnel habarod be a borsófőzeléket, még finomabb és selymesebb lesz.
Fantasztikus ízkavalkád egy tepsiben: a karfiolos-sajtos tészta összesütve, tejszínnel még finomabb.
Akár rohanós napokra is ideális főfogás lehet a laktató, szaftos, sült csirkecomb tejszínes gombamártással.
Ebédre, vacsorára is telitalálat a tejszínes, rakott csirkemell. Vastag, nyúlós sajtréteggel kifogástalan.
Spárgából különlegesen zamatos krémlevest főzhetsz, és most van a szezonja.
Nagycsütörtökön rendszerint spenótos ételek kerülnek az asztalra. Ha igazán finomat ennél, ezt a tésztát dobd össze!
Ne csak főzeléket készíts sóskából, a levest is feltétlenül próbáld ki! Ha krumplit is teszel bele, még tartalmasabb lesz.
Az emeletes, tejszínes süti olajos piskótából készül, így biztos lehetsz abban, hogy sütés után nem esik össze, és szép magas marad a tészta.
Krumplival még laktatóbb lesz a karalábé-krémleves, a tejszínnel pedig finom selymessé teheted.
A chowder sűrűbb és laktatóbb, mint egy sima leves. Kukoricával, krumplival nagyon tartalmas és finom.
Együtt készül a ropogós hús és a szaftos köret: ezt a krumpliágyon sült csirkét mindenki szeretni fogja.
Nem kell mindig hús a rakott krumpliba, és a tejfölt is lecserélheted tejszínre.
Secperc alatt elkészül a harsogóan zöld, ízekben gazdag spenótos-baconös tészta.
Ez a csokis, tejszínes, krémes süti egyszerű, mégis megvan benne minden, amit egy jó házi desszerttől elvárhatsz.
Izgalmas változatosságot jelenthet a hétköznapokban a tonhalas-zöldséges tészta. A szósz is villámgyorsan elkészül.