Csirkecombok paradicsomos, tejszínes szaftban sütve: tíz perc valódi munka van csak vele
Mennyei lesz az omlós csirkecomb, ha paradicsomos, tejszínes szaftban sütöd ki.
Összesen 120 találat.
Mennyei lesz az omlós csirkecomb, ha paradicsomos, tejszínes szaftban sütöd ki.
Ha a húst együtt sütöd a köretként szolgáló krumplival vagy zöldségekkel, átveszik egymás ízét, és sokkal finomabb lesz a végeredmény.
A zöldfűszeres pácban érlelt csirkecomb bőre ropogós, a húsa pedig szaftos és ízletes.
Nem egészen egy óra alatt fenséges ebédet varázsolhatsz az asztalra. A csirkecombbal együtt sül a zöldségköret is, ami így sokkal ízletesebb lesz.
Nagyon jól megy a ropogós sült csirkecombhoz a vele sült alma és hagyma.
Vajpuha csirkecombok citrommal és gyömbérrel sütve: hagymaszeletek is pirulnak mellette a sütőben.
Az almával és naranccsal sült csirkecomb illatos és ellenállhatatlan.
A krumplival és birsalmával sült csirkecomb hamisítatlan őszi fogás.
A ragacsos mázzal sült narancsos csirkecomb illatos és ellenállhatatlan: igazi vigasztaló fogás a hűvös napokon.
A vajban sült csirkecomb ropogós, fűszeres és ellenállhatatlan, miközben az összeállítása pofonegyszerű.
A sűrű szaftos csirkecomb jó sok hagymával és krumplival együtt sül.
A szőlő nagyon jól megy a fűszeres, szaftos sült csirkecombhoz.
A tejfölben sült csirkecombok a szósz gazdag fűzerezésétől lesznek ellenállhatatlanul finomak.
A puhára sült, pikáns csirkecombokból biztos, hogy repetázni fognak a csípős ízek kedvelői.
A hagyma édeskéssé válik a fűszeres csirkecombok mellett. Csupán 10 perc tényleges munka van az ízletes fogással.
Gyümölcsökkel együtt is fantasztikusan finom húsételeket készíthetsz, legyen szó csirkéről, sertésről vagy kacsáról.
Nagyon finom lesz a csirkecomb, ha kisütés előtt mustáros-citromos pácban tartod, a bőrét pedig a végén ropogósra pirítod.
A frissen sült tejszínes csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre is ropogósra pirul.
Ha a csirkecombot alufóliában sütöd ki, az összes szaftját megőrzi. Készítheted magában, vagy baconnel, gombával, krumplival együtt is.
A pácolt, fűszeres csirkecombhoz nagyon jól megy a vele sült hagymás krumpli.
Nagyon jól megy a sült csirkecombhoz a citromos-zöldfűszeres pác, főleg, ha a bőrét is engeded ropogósra pirulni.
A ropogós, pirosra sült csirkecomb úgy az igazi, ha elkészítés előtt hagyod befűszerezve pihenni a hűtőben. Fokhagymás vajban pácolva felejthetetlen.
Talán nincs is finomabb a sok-sok zöldséggel együtt sült csirkecombnál, ráadásul munka is alig van vele.
Régen a szegények ették a puliszkát, ami mára a legmenőbb köretek egyike lett. Tálald fűszeres sült csirkecombbal!
Édesburgonyával együtt sütve a rozmaringos csirkecombok nemcsak mennyeiek, hanem a gyomrot sem terhelik meg.
Ha szereted a hús-gyümölcs párosítást, a körtés, fokhagymás csirkecombban sem fogsz csalódni. Főleg, ha borral locsolgatod.
Egyszerre ropogós és omlós csirkecombot készíthetsz, ha előtte borsos pácban tartod.
Az illatos narancsos csirkecombok akár az ünnepi asztalon is megállják a helyüket.
Ha szereted az enyhén csípős ízeket, ez a pikáns, mézes-gyömbéres pácban érlelt csirkecomb hamar a kedvenceddé fog válni.
Különlegesen omlós, zamatos csirkecombokat süthetsz ki, ha először sörös pácban érleled őket.