7 isteni húsétel, ami a körettel együtt sül: így készítve nem csak gyorsabb, finomabb is

Ha a húst együtt sütöd a köretként szolgáló krumplival vagy zöldségekkel, átveszik egymás ízét, és sokkal finomabb lesz a végeredmény.

sertessult zoldsegagyon

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha együtt sütöd a húst a körettel, több legyet is üthetsz egy csapásra: egyfelől időt és energiát takarítasz meg, másrészt pedig az így készülő fogás is finomabb, izgalmasabb lesz. A hús szaftja átjárja a zöldségeket, így egészen más ízük lesz, mintha önmagukban sültek vagy főttek volna.

Készíthetsz így csirkemellet és combot, sertéskarajt és tarját, vagy akár kolbászt is. A legtöbb ilyen fogás sütőben sül, de serpenyős változat is létezik, ez a színes és kalóriaszegény stir fry. Zöldségek közül pedig olyanokat választhatsz, amilyeneket épp kedved tartja.

Körettel együtt készülő sült húsok

Köretként szinte bármi megfelel. A hagyományos krumpli mellé jöhet még bármilyen idényzöldség, így télen remek választás a sütőtök, az édeskrumpli, a kelbimbó és a répa is. A zöldségeket is érdemes befűszerezni, hogy még jobban kiadják a zamatukat. Egy kevés zsiradékot általában igényelnek, de nem sokat, ez a megoldás a fogyókúrába is beilleszthető.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük