A 8 legfinomabb fogás darált húsból: fasírtok, rakott és töltött fogások
Ha van otthon egy adag darált hús, egyszerűen és gyorsan isteni ételeket varázsolhatsz belőle az asztalra.

A darált hús tökéletes alapanyag, könnyű beszerezni, egyszerű vele dolgozni, ráadásul a legváltozatosabban felhasználhatod a konyhában. Lehet az alap zsírosabb marha, sertés, esetleg kalóriaszegényebb baromfi, sőt akár keverheted is őket. Érdemes a hentessel ledaráltatni, akkor nem kell aggódnod a minősége és a frissessége miatt.
A darált húsból készíthetsz különféle golyókat, húspogácsákat, megsütheted vagdaltnak. Érdemes kísérletezni is vele, készülhet belőle ragu, tésztafeltét, rakott vagy töltött fogás, egytálétel, sütheted zöldségekkel és tésztával együtt is.
A legfinomabb darált húsos fogások
A darált hús nagy előnye, hogy gyorsan átsül, egyszerű formázni, és könnyű ízesíteni. Jól mennek hozzá a magyaros és a mediterrán fűszerek, továbbá érdemes feldobni sajttal, baconnel is. Válogass a legjobb darált húsos receptek közül!
OLVASD EL EZT IS!

- húsételek
- omlett muffinformában
8 isteni, különleges finomság a muffinsütőből: a csirkemelltől a rakott omlettig

- spagetti
- bruschetta
8 isteni olasz étel eredeti receptje: a bruschettától a toszkán almatortáig

- rántott hús
- rántott étel