A 8 legfinomabb fogás darált húsból: fasírtok, rakott és töltött fogások

Ha van otthon egy adag darált hús, egyszerűen és gyorsan isteni ételeket varázsolhatsz belőle az asztalra.

A legfinomabb fogás darált húsos fogások
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A darált hús tökéletes alapanyag, könnyű beszerezni, egyszerű vele dolgozni, ráadásul a legváltozatosabban felhasználhatod a konyhában. Lehet az alap zsírosabb marha, sertés, esetleg kalóriaszegényebb baromfi, sőt akár keverheted is őket. Érdemes a hentessel ledaráltatni, akkor nem kell aggódnod a minősége és a frissessége miatt.

A darált húsból készíthetsz különféle golyókat, húspogácsákat, megsütheted vagdaltnak. Érdemes kísérletezni is vele, készülhet belőle ragu, tésztafeltét, rakott vagy töltött fogás, egytálétel, sütheted zöldségekkel és tésztával együtt is.

A legfinomabb darált húsos fogások

A darált hús nagy előnye, hogy gyorsan átsül, egyszerű formázni, és könnyű ízesíteni. Jól mennek hozzá a magyaros és a mediterrán fűszerek, továbbá érdemes feldobni sajttal, baconnel is. Válogass a legjobb darált húsos receptek közül! 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük