A 8 legfinomabb fogás darált húsból: fasírtok, rakott és töltött fogások
Ha van otthon egy adag darált hús, egyszerűen és gyorsan isteni ételeket varázsolhatsz belőle az asztalra.

kaloriaszegeny-fasirt
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A darált hús tökéletes alapanyag, könnyű beszerezni, egyszerű vele dolgozni, ráadásul a legváltozatosabban felhasználhatod a konyhában. Lehet az alap zsírosabb marha, sertés, esetleg kalóriaszegényebb baromfi, sőt akár keverheted is őket. Érdemes a hentessel ledaráltatni, akkor nem kell aggódnod a minősége és a frissessége miatt.

A darált húsból készíthetsz különféle golyókat, húspogácsákat, megsütheted vagdaltnak. Érdemes kísérletezni is vele, készülhet belőle ragu, tésztafeltét, rakott vagy töltött fogás, egytálétel, sütheted zöldségekkel és tésztával együtt is.

A legfinomabb darált húsos fogások

A darált hús nagy előnye, hogy gyorsan átsül, egyszerű formázni, és könnyű ízesíteni. Jól mennek hozzá a magyaros és a mediterrán fűszerek, továbbá érdemes feldobni sajttal, baconnel is. Válogass a legjobb darált húsos receptek közül! 

Ezt is szeretjük