Egyedényes fűszeres, zöldséges csirke: szétomlik a hús a szádban
Friss, zöldséges, és nagyon finom: az egyedényes csirke jó ötlet, ha csak kevés időd van a főzésre.
Összesen 268 találat.
Friss, zöldséges, és nagyon finom: az egyedényes csirke jó ötlet, ha csak kevés időd van a főzésre.
A roppanósra sült, mindenféle egészséges finomsággal töltött paprika könnyű, mégis laktató fogás.
A csípős paprikakrém kitűnő ízesítő a legkülönfélébb ételekhez. Otthon is egyszerűen elkészítheted.
Az egyszerre édes és savanyú zöld paradicsomos chutney igazi különlegesség, ami sokféle ételhez illik.
Ezzel a módszerrel egész évben friss marad a zamatos, házi készítésű vegyes savanyúság.
Most kiélvezheted a paprikából készülő ételek csodás ízét! Itt a lecsó, a paprikás krumpli vagy a töltött paprika szezonja, de adj esélyt újdonságoknak is!
Ha szereted a lecsót, és szívesen kísérletezel, próbáld ki a baszk változatot! Néhány fűszertől lesz igazán izgalmas.
A paprika- és paradicsomszezon kedvence a lecsós csirkemell, ami még ízletesebb lesz, ha pácolod egy kicsit a húst.
Ne spórolj a fűszerekkel! A töltött paprika főtt krumplival, zamatos paradicsomos szósszal tökéletes nyári ebéd.
Ha szereted a zöldséglevest, akkor próbáld ki krémesítve, friss fűszerekkel!
A csirkés zöldbabsaláta szuper diétás fogás, amit fogyókúra alatt is nyugodtan ehetsz.
Az erdélyi padlizsános lecsó csupa íz és szín. Akár már most elteheted télire az első adagot.
Ha a zöldségeket sütőben sütöd meg, a padlizsános lecsókrém sokkal zamatosabb lesz.
Előételként, húsok mellé és önmagában is kínálhatod a villámgyorsan elkészíthető, baconben sült paprikát.
A spanyolok kedvenc nyári levesét, a zöldséges gazpachót nem kell főzni, így sok vitamin marad benne.
A magyaros halászlé is sokféle lehet. Ez az egyik legegyszerűbb változat, amit passzírozni sem kell.
A csirkemellet szinte mindennel töltheted, paprikával és sajttal igazán ínyenc fogás lesz.
Ha fáradtan hazatérsz, mégis ennél valami finomat, ne mindig a kedvenc gyors receptedet vesd be! A darált húsos, hagymás makaróni újdonságot jelenthet.
Ezekben az ízig-vérig magyaros, ízletes és laktató ételekben az a közös, hogy elképzelhetetlenek pirospaprika és hagyma nélkül.
A hidegtálak elképzelhetetlenek aszpikos ételek nélkül. Ebbe a húsvéti változatba csupa alkalomhoz illő finomság és sok zöldség kerül.
Ez tényleg fantasztikus variáció csirkemájra. Friss zöldségekkel még finomabb lesz a gyors étel!
A borsos tokány hasonlóan készül, mint a pörkölt, csak szalonna is kerül bele, míg pirospaprika nem kell hozzá.
A fűszeres páctól finom szaftosak lesznek a sütőben sült zöldségek, melyek magukban fogyasztva is kiválóak, de köretként is tálalhatod.
A csirkés fajita fantasztikus partikajaként ugyanúgy számításba jöhet, mint főfogásként.
Nincs benne hús, mégis megállja főételként is a helyét az egzotikus ízvilágú zöldséges rizs.
A töltött avokádó praktikus, gyors, sokféle zöldséggel töltve igazán egészséges, és a fogyókúrázók is bátran megehetik.
Ha máshogy is kipróbálnád a csirkepaprikást, mint ahogy eddig készítetted, kövesd az olaszok bevált receptjét.
A baconös sült paprika húsok mellé kiváló köret, csak úgy magában pedig könnyű, ízletes vacsora is lehet.
Ha unod az uborka- vagy a káposztasalátát, egy kis változatosságot jelenthet a fűszeres, sült paprika.
A paradicsomos-paprikás csirkecomb kiadós, ízletes, és nem is tudnád elhibázni. Újra és újra el fogod készíteni.