Immunerősítő, sűrű francia hagymaleves - A receptet párizsi ismerősöktől kaptuk
A hideg napokon a laktató, zamatos francia hagymaleves tökéletes fogás.
Összesen 774 találat.
A hideg napokon a laktató, zamatos francia hagymaleves tökéletes fogás.
A tejszínes-gombás krumplileves nagyon tartalmas, és viszonylag gyorsan összedobható.
A zamatos, vitaminokban gazdag házi leveskockát sokféle ételbe felhasználhatod.
Annál zamatosabb lesz a leves, minél többféle gyümölcsöt teszel bele.
A legegyszerűbb levest is feldobja a tökéletes állagú, ízletes májgaluska.
Szederből is főzhetsz könnyed, mégis laktató gyümölcslevest.
Sokat kísérleteztél már a grízgaluskával, de soha nem lett az igazi? Próbáld ki így!
Ne csak az éttermekben egyél sültpaprika-krémlevest, főzd meg otthon egyszerűen!
Ez a bableves remek példa arra, hogy hús nélkül is lehet laktató és finom levest főzni.
Az intenzív ízű szilvaleves vaníliás pudingporral habarva finom sűrű, selymes lesz.
Ez a fűszeres, percek alatt összedobható sárgadinnye-krémleves elviselhetőbbé teszi a nyári meleget.
Főzés nélkül sokkal intenzívebb lesz a paradicsomleves íze, és sok vitamin marad benne.
A tárkonyos raguleves laktató, kiadós, és tele van friss zöldséggel.
Ha a kánikulában sem főzni, sem nagyokat enni nincs kedved, jól jön ez a tízperces mentás dinnyeleves.
Már egy tányér zöldséges húsgombóclevessel jóllaksz, és nem kell sokáig főzőcskézni a melegben.
Kíméld meg magad, és dobj össze főzés nélkül egy pompás málnakrémlevest.
Ez a zöldbableves olyan gazdag, hogy szinte megáll benne a kanál.
Az olaszok ízekben gazdag, sűrű sültparadicsom-levese parmezán sajttal a legjobb.
Az uborkakrémleves egyik nagy előnye, hogy nem kell főzni.
A joghurtos őszibarackleves krémes, tele van vitaminnal, és percek alatt elkészül.
A toszkán konyha egyik legjobbja ez a különlegesen fűszerezett paradicsomleves.
Ez a leves tele van csodás ízekkel, még a gyerekek is szívesen repetáznak belőle.
A csodás tejszínes cseresznyeleves elkészítése még fél óráig sem tart.
Ahány ház, annyiféle újkrumplileves, ám ez a változat különösen jó.
Ennél gyorsabban nem tudsz eperkrémlevest készíteni.
Nem kell tovább kísérletezned, ha bográcsgulyást készítesz, a végeredmény neked is ízleni fog.