Fahéjas, tejszínes birsalmaleves melegen - Így biztosan nem lesz csomós a habarás
Amikor kint hideg van, egy jó tányér régimódi, forró birsalmaleves jól átmelegít.

Fahéjas, tejszínes birsalmaleves melegen - Így biztosan nem lesz csomós a habarás
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Szupercuki cicás körmök percek alatt, a legegyszerűbb módszerrel »

10 gyönyörű kocsidekor, hogy stílusosan érkezzen a menyasszony »

Rizsvizes szövetmaszk házilag: luxus arcápolás otthon, fillérekből »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A birsalmaleves újdonságot jelenthet a családnak. Ez a fogás azért is nagyszerű, mert gyorsan elkészül, és tejszínhabbal megbolondítva felér egy desszerttel. A birsalmához tehetsz még egy szelet tököt, sima almát vagy akár szilvát is.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db birsalma
  • 8 dkg cukor
  • 2 dl habtejszín
  • 5 db szegfűszeg
  • 2 evőkanál vaníliás pudingpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 mokkáskanál őrölt fahéj
  • 1 teáskanál citromlé
Recept idők

Elkészítés:

A birsalmát mosd meg, pucold meg, távolítsd el a magházat, majd éles késsel szeleteld kisebb darabokra. Rakd egy lábosba, engedj rá valamivel több vizet, mint amennyi ellepi. Tedd hozzá a fahéjat, a szegfűszeget, a kétféle cukrot, a sót és a citrom frissen facsart levét.
 

Főzd a levest kis lángon 15-20 percig, vagy addig, amíg az alma megpuhul. Ezt követően pürésítsd botmixerrel. Rakd vissza a tűzre, és habard be. A pudingport dolgozd simára a tejszínnel, és csorgasd a levesbe, közben folyamatosan kevergesd. Várd meg, míg felforr, és tálalhatod is.

 

Blog.hu ajánló