Forró, selymes karfiolkrémleves: 25 perc, és kész!
Egyszerű, gyors, de nagyon ízletes: a forró karfiolkrémleves jó választás hideg napokra.

Forró, selymes karfiolkrémleves: 25 perc, és kész!
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Nem tudod feltenni a műszempillát? A szépségszakértő megmutatja a trükköt »

A világ legszebb vékony ajkú női: nemcsak a telt száj lehet szexi »

Kanálba tette a rúzst, és megolvasztotta - Zseniális ötlet régi sminkkel »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az idény nagy kedvence a forró karfiolkrémleves, mely jól átmelegít, és nagyon zamatos. Még akkor is megeheted, ha diétázol, hisz kevés kalóriát tartalmaz. A tartalmas fogás tetejére tehetsz bacont, pirított zsemlekockát vagy akár reszelt sajtot.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 db közepes karfiol
  • 1 db sárgarépa
  • 1 szelet zeller
  • 1 l víz
  • 1 db húsleveskocka
  • 2 dl tejszín
  • bors
  • szerecsendió
Recept idők

Elkészítés:

A karfiolt szedd rózsáira, a répát és a zellert pucold meg, vágd kis darabokra, majd mosd meg a zöldségeket. Tedd egy lábosba, öntsd fel egy-másfél liter vízzel, és kis lángon főzd körülbelül 12-15 percig. Közben morzsold hozzá a húsleveskockát, fűszerezd ízlés szerint sóval, borssal, szerecsendióval.
 

Amikor a zöldségek puhák, botmixerrel dolgozd pépesre őket. Tedd vissza a tűzre, majd kis tálban keverd össze a tejszínt két deci főzőlével, és csorgasd a levesbe. Közben kevergesd, majd főzd össze két perc alatt, és még forrón tálald.

Blog.hu ajánló