Ünnepi édes gesztenyekrémleves: a kókusztejtől még finomabb
Az édes gesztenyekrémleves tökéletes bevezetője lehet az ünnepi menünek. Még finomabb, ha kevés kókusztejjel is megbolondítod.
Összesen 302 találat.
Az édes gesztenyekrémleves tökéletes bevezetője lehet az ünnepi menünek. Még finomabb, ha kevés kókusztejjel is megbolondítod.
A gombakrémleveshez jól passzol a karakteresebb fokhagyma és a sajt, a tejszíntől pedig finom, selymes lesz.
A fehérbableves konzervből villámgyorsan elkészül. Ha húst is teszel bele, akár önálló fogásként is megállja a helyét.
Itthon is egyre többen kedvelik meg az édesburgonyát, amiből könnyen és gyorsan tartalmas krémlevest készíthetsz.
A testet-lelket átmelengető krémlevesek hideg napok nagy kedvencei. Szinte mindenféle zöldségből készítheted, és a legváltozatosabban tálalhatod.
Ahány zöldség, annyiféle krémleves. Próbáld ki ezt a fehérrépás, selymes változatot is!
Ősszel, hideg napokon különösen jólesik egy testet és lelket kényeztető krémleves. A brokkolis, sajtos változat remek választás.
A lágy, kellemesen fűszeres sütőtökkrémlevesnél finomabbat nem is kívánhatnál hűvösebb őszi napokon. Ebédre, vacsorára is kitűnő választás.
Ne csak szilveszterkor készíts lencsét! Krémesítve, melegen esik most igazán jól.
Egészséges fokhagymából készül az egyik legfinomabb krémleves. Sajttal, ropogós betéttel gazdagítva pedig még jobb.
Ha lapul a hűtődben néhány szárazabb sajtdarabka, használd fel krémlevesbe, aminek a póréhagyma plusz ízt ad.
Hideg napokon melegen, nyárias őszi napokon behűtve kínáld a fahéjas-tejszínes szilvalevest!
A hagymás, répás zellerkrémleves kiváló nyitánya egy többfogásos étkezésnek, de önmagában kitűnő vacsora is lehet.
Több héten keresztül élvezhetjük még a friss szeder kellemesen fanyar, csodás ízét. Készíts belőle gyorsan isteni gyümölcslevest.
Ha csak valami hidegre vágysz a kánikulában, az élénk színű, édes és fanyar áfonyakrémleves kitűnő választás.
A paprikakrémlevesnek az íze mellett a színe és az illata is csábító. Friss fűszernövényekkel isteni.
A kánikula egyik legkiválóbb ellenszere a sárgadinnyeleves, ami behűtve, kellemesen fűszerezve, tejszínesen akár desszert is lehetne.
Kánikulában jobbat nem is kívánhatsz a hidratáló, zamatos kovászosuborka-krémlevesnél.
Ha az idény két kedvence, a cukkini és az újkrumpli együtt kerül bele a krémlevesbe, akkor az csak jó lehet.
A zamatos, sűrű karfiolkrémlevest fetával és friss zöldfűszerekkel nyáriassá teheted.
Az újhagyma édeskés íze kellemes, kevésbé csípős, és kitűnő alapanyaga lehet egy ízletes krémlevesnek. Egyszerűen eteti magát.
Az eperkrémleves ízében, színében is igazán frissítő tavasz végi, nyár eleji finomság, ami behűtve az igazi.
Ha nem szereted az erős hagymaízt, ez a leves akkor is tökéletes választás. A tavaszi változat friss, sűrű és selymes.
A karalábéból és az újkrumpliból tejszínnel isteni levest főzhetsz, ráadásul gyorsan elkészülsz vele.
A harsogóan ropogós, lédús zellerszárból isteni, üde krémlevest főzhetsz. Sokkal lágyabb, mint a zellergumóból készült változat.
Tavasszal a hagyományos húslevesnél is jobban esik a selymes, zamatos zöldségleves. Tökéletes nyitánya a hétvégi, közös ebédnek is.
Ha megjelenik a boltban, a piacon a spárga, nehéz ellenállni neki, krémlevesnek fantasztikus.
Ez a háromhagymás leves kevés alapanyagból gyorsan elkészül, és felturbózza az immunrendszeredet.
A friss, üde borsókrémleves extra gyorsan elkészül, és ilyen formában a gyerekek is szívesebben megeszik.
Most tényleg jól jön az immunerősítés minden formában: a kellemesen fűszeres répakrémlevesnek mindenképpen adj esélyt!