Selymes zöldborsókrémleves: pirított baconnel a tetején még finomabb
A zöldborsókrémleves hamar készen van, és abbahagyhatatlanul finom. Próbáld ki pirított baconnel a tetején!
Összesen 309 találat.
A zöldborsókrémleves hamar készen van, és abbahagyhatatlanul finom. Próbáld ki pirított baconnel a tetején!
Ezt a selymes, zamatos céklakrémlevest a klasszikus borscs ihlette. Ám az elkészítése sokkal gyorsabb és egyszerűbb.
A sajtkrémleves úgy a legfinomabb, ha többféle sajtból készíted.
Az egyre népszerűbb kelbimbóból isteni krémlevest készíthetsz. Ízletesebb lesz, ha előtte megsütöd a zöldséget.
Még finomabb az édesburgonya-krémleves, ha egy kis savanykás almával és zellerszárral ízesíted.
Úgy az igazi a sűrű burgonyakrémleves, ha sok fűszerrel készíted. Még jobb, ha többféle hagymán pirítod le a hozzávalókat.
A sűrű vöröslencse-krémleves lelkét a gazdag fűszerezés adja, ettől lesz egzotikus és pikáns.
A zöldségkrémleveseket szinte végtelen variációban készítheted el: a sárgarépa-krémleves még finomabb, ha almával főzöd.
Ez a selymes, tejszínes fokhagymakrémleves a levébe főzött sok-sok zöldségtől lesz tele vitaminnal.
A savanykás, fanyar birsalma remekül harmonizál a fahéjjal és a szegfűszeggel. Pudingos tejszínhabbal sűrítve desszerttel ér fel.
Remekül megy az édeskés sárgarépa-krémleveshez a gyömbér és a pirított tökmag.
A selymes, tejszínes brokkolikrémleves egészséges és tartalmas bevezetője az ebédnek.
A sűrű, kecskesajttal tálalt céklakrémleves csodás színével csak az íze veheti fel a versenyt.
Egy nagy tányér háromhagymás krémleves garantáltan átmelegít a hideg, esős őszi estéken.
Akkor a legfinomabb a gombakrémleves, ha többféle erdei gombát használsz hozzá.
Ősszel a különféle zöldségekből készülő, gőzölgő, sűrű krémlevesek igazán jólesnek. Összegyűjtöttük a legnagyobb kedvenceket.
A karfiol energiát adó leveseknek is tökéletes, főleg krumplival készítve. Akár önmagában is megállja a helyét.
Az almás zellerkrémleves mindig jól jön: melegebb napokon, hidegen tálalva frissít, hűvösebb napokon, forrón pedig felmelegít.
A sok-sok fokhagymával és bazsalikommal ízesített cukkinikrémleves tartalmas és finom bevezetője az ebédnek.
A selymes krémleves alapja az intenzív ízű, extra finom sült paprika. Még jobb lesz a végeredmény, ha grillen sütöd meg a zöldséget.
A tejszínes kukoricalevest a chili teszi pikánssá, a pirított bacon pedig kiadóssá.
A hideg, tejszínes sárgadinnyeleves igazi hűsítő a nyári kánikulában, hiszen még főzni sem kell.
Ha szereted a hagyományos változatot, azért, ha pedig nem, azért kell megkóstolnod ezt a tejszínes karfiolkrémlevest.
A selymes gombakrémleveshez remekül megy a száraz vörösbor és az izgalmas fűszerek is feldobják.
A sűrű borsóleveshez remekül megy a mozzarella. Hamarosan a friss borsó is elérhető lesz, amelyből még finomabb a végeredmény.
Itt a tavasz, így itt az ideje egy fantasztikus vegyes zöldségkrémleves elkészítésének!
A sűrű, póréhagymával gazdagított krumplikrémleves olyan tartalmas, hogy akár főfogásként is számításba veheted.
Ne csak fűszerként használd a petrezselymet! A petrezselyem-krémlevesben a zöld levelek íze dominál.
Ha valami igazi tavaszi finomságra vágysz, készíts zamatos, illatos medvehagyma-krémlevest! A tejszíntől lesz finom selymes.
Ne csak főzeléket készíts spenótból! A krémleves kicsit lágyabb, ugyanakkor nagyon finom bevezetője az ebédnek.