Sűrű sárgarépa-krémleves sült almával: melengető ebéd a hűvös napokon
A zöldségkrémleveseket szinte végtelen variációban készítheted el: a sárgarépa-krémleves még finomabb, ha almával főzöd.
Összesen 302 találat.
A zöldségkrémleveseket szinte végtelen variációban készítheted el: a sárgarépa-krémleves még finomabb, ha almával főzöd.
Ez a selymes, tejszínes fokhagymakrémleves a levébe főzött sok-sok zöldségtől lesz tele vitaminnal.
A savanykás, fanyar birsalma remekül harmonizál a fahéjjal és a szegfűszeggel. Pudingos tejszínhabbal sűrítve desszerttel ér fel.
Remekül megy az édeskés sárgarépa-krémleveshez a gyömbér és a pirított tökmag.
A selymes, tejszínes brokkolikrémleves egészséges és tartalmas bevezetője az ebédnek.
A sűrű, kecskesajttal tálalt céklakrémleves csodás színével csak az íze veheti fel a versenyt.
Egy nagy tányér háromhagymás krémleves garantáltan átmelegít a hideg, esős őszi estéken.
Akkor a legfinomabb a gombakrémleves, ha többféle erdei gombát használsz hozzá.
Ősszel a különféle zöldségekből készülő, gőzölgő, sűrű krémlevesek igazán jólesnek. Összegyűjtöttük a legnagyobb kedvenceket.
A karfiol energiát adó leveseknek is tökéletes, főleg krumplival készítve. Akár önmagában is megállja a helyét.
Az almás zellerkrémleves mindig jól jön: melegebb napokon, hidegen tálalva frissít, hűvösebb napokon, forrón pedig felmelegít.
A sok-sok fokhagymával és bazsalikommal ízesített cukkinikrémleves tartalmas és finom bevezetője az ebédnek.
A selymes krémleves alapja az intenzív ízű, extra finom sült paprika. Még jobb lesz a végeredmény, ha grillen sütöd meg a zöldséget.
A tejszínes kukoricalevest a chili teszi pikánssá, a pirított bacon pedig kiadóssá.
A hideg, tejszínes sárgadinnyeleves igazi hűsítő a nyári kánikulában, hiszen még főzni sem kell.
Ha szereted a hagyományos változatot, azért, ha pedig nem, azért kell megkóstolnod ezt a tejszínes karfiolkrémlevest.
A selymes gombakrémleveshez remekül megy a száraz vörösbor és az izgalmas fűszerek is feldobják.
A sűrű borsóleveshez remekül megy a mozzarella. Hamarosan a friss borsó is elérhető lesz, amelyből még finomabb a végeredmény.
Itt a tavasz, így itt az ideje egy fantasztikus vegyes zöldségkrémleves elkészítésének!
A sűrű, póréhagymával gazdagított krumplikrémleves olyan tartalmas, hogy akár főfogásként is számításba veheted.
Ne csak fűszerként használd a petrezselymet! A petrezselyem-krémlevesben a zöld levelek íze dominál.
Ha valami igazi tavaszi finomságra vágysz, készíts zamatos, illatos medvehagyma-krémlevest! A tejszíntől lesz finom selymes.
Ne csak főzeléket készíts spenótból! A krémleves kicsit lágyabb, ugyanakkor nagyon finom bevezetője az ebédnek.
Ez a könnyed, krémes kukoricakrémleves ideális akkor, ha gyorsan szeretnél valami finom vacsorát összedobni.
Itt a tavasz, ideje, hogy selymes, ízletes krémlevest főzz a friss, illatos medvehagymából!
Ha a brokkoli- és a karfiolkrémlevest külön-külön is szereted, próbáld ki együtt a kettőt!
A brokkolis krémleveshez különösen illik a sajt. Hamar elkészül, és nagyon jól átmelegít a hideg téli napokon.
Van néhány sajtdarab a hűtődben? Ne dobd ki, újrahasznosításának nagyszerű módja ez a melengető négysajtos leves.
A parmezános zöldborsókrémleves hamar elkészíthető, mégis különleges finomság. Mirelit borsóból is isteni.
A tejszínes, fűszeres kelbimbókrémleves jól átmelegít hideg téli estéken.