Fűszeres, sült csirkemell sok fokhagymával és baconnel: egyszerűen fenséges
Csodás, ahogy a fokhagyma és a rozmaring átjárja a csirkemellet. A baconnek köszönhetően pedig nem szárad ki.
Összesen 602 találat.
Csodás, ahogy a fokhagyma és a rozmaring átjárja a csirkemellet. A baconnek köszönhetően pedig nem szárad ki.
A paprika- és paradicsomszezon kedvence a lecsós csirkemell, ami még ízletesebb lesz, ha pácolod egy kicsit a húst.
Lehet, hogy így még nem próbáltad! A fokhagymás-petrezselymes keverékkel megbolondított csirke sütőpapírban sütve nem szárad ki, és nagyon ropogós lesz a bőre.
Ne ódzkodj tőle, a csontos hús is lehet isteni! Utolsó falatig leszopogatod a csípős, fűszeres csirkeszárnyakat.
A baconös-sajtos tekercs roppan, ahogy beleharapsz, mégis omlós.
A sokak által kedvelt rántott csirkemell kis változtatással, fűszeres, ínyenc pestóval töltve isteni finom.
Olvadozó sajt, édeskés paradicsom, kellemes fűszerek: az egyszerű csirkemell is lehet fejedelmi.
Van abban valami vicces, amikor egy csirkén jobban áll egy ruha, mint egy emberen.
A zöldségek is ízletesebbek, szaftosabbak lesznek, ha a hússal sütöd, hisz jól átjárják a sütőben a fűszerek.
Igazi nyárias, mediterrán fogás! A hús a páctól fantasztikusan zamatos lesz. Ha görögös salátaágyon tálalod, külön köretről nem is kell gondoskodnod.
Tűzdeld nyársra kedvenc zöldségeidet csirkemellel váltogatva. Kerti partik kedvence, grillen sütve még zamatosabb lesz.
Ha nem tudod, hogy dobd fel a csirkét, próbáld ki így! Gazdag ízét a petrezselyem, a citrom és a fokhagyma adja.
Ne csak rántsd a csirkecombot, a legkülönbözőbb variációkban elkészítheted! Szószokkal, fűszerekkel, zöldségekkel is fenséges. Ezek a legjobb változatok!
A baconös-csirkés tészta, amilyen gyorsan elkészül, olyan sebességgel el is fogy.
Az íze nem, csak a külseje változik az egészben sült csirkének. Ezzel a technikával könnyebb pácolni, nem kell forgatni, és a bőre jó ropogós lesz.
A sült csirke mindig telitalálat, a kakukkfüves változat még inkább. Néhány trükk, és a hús vajpuha lesz.
Ha szereted az egészséges spárgát, tekerd csirkemellbe, majd rántsd ki! Mivel tepsiben sütöd, nem tocsog az olajban.
Hagyd, hogy grillezés előtt a csirkeszárnyak magukba szívják néhány órán át a fokhagymás pác csodálatos ízeit, illatait!
Akár rohanós napokra is ideális főfogás lehet a laktató, szaftos, sült csirkecomb tejszínes gombamártással.
Maradt a hévégéről sült csirke? Használd fel a brokkolis, sajtos tésztába. Még jobb és laktatóbb lesz.
A zamatos gombaszószban sült csirkemell ínyenc főétel, amit 30 perc alatt összedobhatsz.
Egy kis változatosság nem árt. Ez a csirkecomb töltött is, rántott is, finom is, kell ennél több?
Ha paradicsomos-cukkinis csirkecomb lesz az ebéd, nem kell az egész délelőttöt a konyhában töltened.
A citromos páctól fenséges és vajpuha lesz a csirke. A kissé fanyar íz üdítően hat.
A pofonegyszerű zöldséges csirkemellhez jól illik a kakukkfüves pác.
A hizlaló krumpli vagy rizs helyett kínáld karcsúsító zöldbabbal a csirkemellet, és turbózd tovább ínyenc paradicsomos szósszal!
A csirkés, parmezános tészta jó ötlet dolgos hétköznapokra. Hamar elkészül, mégis igazán laktató.
Maradék sült húst is tehetsz a szaftos, sajtos rakott krumpliba. Nincs vele sok munka, csak rakj mindent a sütőbe.
Együtt készül a ropogós hús és a szaftos köret: ezt a krumpliágyon sült csirkét mindenki szeretni fogja.
A csirkés fajita fantasztikus partikajaként ugyanúgy számításba jöhet, mint főfogásként.