Sütve, rántva vagy paprikásnak: 8 mennyei recept csirkecombból

A csirkecomb finom, szaftos, és általában nagyon kevés valódi munka van vele. Mutatjuk a belőle készíthető legfinomabb recepteket!

Receptek csirkecombból
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A csirkecomb egyik legjobb tulajdonsága, hogy alig van vele munka. Mivel legtöbbször egyben vagy legfeljebb kettévágva szoktuk készíteni, csak a befűszerezésével kell eltöltened néhány percet, és már mehet is a tepsibe vagy a fazékba.

Ha igazán finom csirkecombot szeretnél készíteni, szánj időt a pácolására. Ezt nem mindig kell túlgondolni: bizonyos esetekben elég csak sóval és borssal bedörzsölni és kevés olajjal összeforgatni a darabokat, és így pihentetni őket a hűtőben egy-két órát. Ennyi elég is ahhoz, hogy az ízek átjárják a húst, és sütés után a belseje is igazán finom legyen.

Csirkecombból készülő receptek

Az alábbiakban a kedvenc receptjeinket mutatjuk meg, amelyek csirkecombból készülnek. Van köztük régi kedvenc, és olyan is, amelyről talán még nem is hallottál, de most biztos, hogy örömmel fogod kipróbálni.

A vasalt csirkecomb filéből készül, és egy egyszerű trükknek köszönhetően marad szaftos.
A rántott csirkecomb elkészítése nem mindig egyszerű: most megmutatjuk azt a trükköt, amivel biztos, hogy nem marad sületlen.
Csirkecomb és savanyú káposzta: két olyan alapanyag, amelyet lehetetlen nem szeretni.
Nem csak finom, egészséges is, ha zöldségekkel tálalod a csirkecombot. Készítsd a húst és a köretet ugyanabban a serpenyőben!
A hagyományos módon készült tanyasi csirkepaprikásnak nincs párja.
Ha te is azok közé tartozol, akik minden formájában odáig vannak a lecsóért, most főzd együtt csirkecombbal!
A tojással és gombával töltött csirkecomb hagyományos technikával készül. A tölteléket a bőr alá kanalazd.
A csirkecomb készítésének legegyszerűbb módja, ha sütőben készíted. Pikáns mártással megkenve különlegesen finom.

Milyen hozzávalóval nem főznek soha a kínaiak? 8 kérdés a keleti konyháról, ami rajtad is kifoghat majd

A kínai és egyéb távol-keleti ételek egyre népszerűbbek itthon is: lássuk, mennyire ismered őket!

Elolvasom

Ehhez a cikkhez ajánljuk

Ezt is szeretjük