Így lesz igazán foszlós a bukta és omlós a linzer: a nagyi 10 legfinomabb receptjét mutatjuk

Ezeket a bevált, hagyományos, békebeli recepteket érdemes megőrizni.

Nagymama legfinomabb receptjei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Léteznek ízek, melyek éppúgy, mint Marcel Proust regényében a madeleine-keksz, emlékek és érzések egész folyamát képesek elindítani, és olyan helyekre repítenek vissza, melyekről azt hittük, már rég elfeledtük őket. 

Vagy épp olyanokra, melyek örökké a szívünkben élnek, például a nagymama konyhájába, ahol porcukros ábrázattal falatoztuk a részegítően édes lekváros buktát, vagy épp a kerti kalandozások közben megpihenve szürcsöltük a házi, nyárillatú málnaszörpöt.

A nagyi legfinomabb receptjei

Édes finomságokból a nagyi konyhájában vagy épp kamrájában sosem volt hiány, de a húslevese és a főzelékei is felejthetetlenek voltak. Nosztalgiázz velünk a következő receptekkel, nem véletlenül számítanak örök klasszikusnak.

8 retró húsos fogás, amelyeket évtizedek óta szeretünk: a bevált kedvencek ma is olyan finomak, mint régen

Ezek a retró húsos ételek visszarepítenek a gyerekkorodba, és ma is bátran elkészítheted őket.

Elolvasom

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük