Könnyed nyári halfilé alufóliában készítve: grillezve, sütve is isteni
A halfiléből pikk-pakk ízletes főfogást készíthetsz. Nem árt azonban, ha pácolod egy kicsit.
Összesen 176 találat.
A halfiléből pikk-pakk ízletes főfogást készíthetsz. Nem árt azonban, ha pácolod egy kicsit.
Aszalógép nélkül is készíthetsz tökéletes szárított paradicsomot. Olajban eltéve télen is élvezheted a csodás nyári ízeket.
A hihetetlenül sokoldalú édesburgonya tökéletesen beleillik szinte minden diétába. Rozmaringgal különösen finom.
Az íze nem, csak a külseje változik az egészben sült csirkének. Ezzel a technikával könnyebb pácolni, nem kell forgatni, és a bőre jó ropogós lesz.
Grillen és serpenyőben is megsütheted a fűszeres sertés-steaket.
Ez a csupa friss zöldfűszerrel ízesített, hagymákkal sült sertéskaraj a családi étkezések sztárja lesz.
Indul a grillszezon, a húsok és zöldségek mellett feltétlenül süss sajtokat is! Néhány aranyszabályt azért érdemes betartani.
Egyszerű hozzávalóra lesz csak szükséged a csodás hajhoz. Még pattanások ellen is bevetheted.
Ha valami szokatlan finomságot készítenél, a mascarponés-spenótos palacsintát próbáld ki! Legalább úgy fogja szeretni mindenki, mint az édes változatokat.
A saját készítésű, zöldfűszeres-fokhagymás fűszervaj szendvicsre, halakhoz és húsokhoz is kiváló.
A bevagdosott, vagy ahogy sokan ismerik, a Hasselback-krumpli széle ropogós, belül nagyon puha, és alig kell hozzá olaj.
Az édesburgonya igazi segítség a diétában, serpenyőben sütve, fűszerezve bármilyen hús mellé kínálhatod.
A porchettával, azaz a fűszeres malacsülttel sok embert jóllakathatsz, mégsem szakadsz bele a munkába.
A polenta kiváló köret és önálló vacsora is lehet. Olcsó, mégis sokáig a szádban érzed az ízét.
A tepsiben sült krumpli kevesebb kalóriát tartalmaz, és finom ropogós lesz. Főleg, ha figyelsz egy-két dologra.
A zsírosabb, szaftosabb húsok kedvelőinek ezzel a fokhagymás, sült oldalassal biztosan a kedvükbe járhatsz.
Az omlós, puha tarja a pácnak köszönhetően lesz igazán ízletes.
A fűszerezésen kívül a titok a hosszú sütési időben rejlik: de erre a sültre megéri várni!
A narancs és a rozmaring együtt hihetetlenül jó, a sima sült csirkét is feldobhatod velük.
Ha egy igazán jót akarsz enni, a fokhagymás szűzpecsenye kitűnő választás. Gyorsan átsül, hihetetlenül puha lesz, és sokáig a szádban érzed az ízét.
Csodát tesz a bőröddel a rozmaringolaj, ha így használod. Rengeteg bőr- és hajproblémára nyújt gyors megoldást.
A mustáros, pácolt csirkecomb fantasztikus hétvégi főfogás. A zamatos, szaftos hús leesik a csontról.
Csupán három hozzávalóból fantasztikus házi fűszerkeveréket készíthetsz. A rozmaringos-citromos fűszersó jobb és olcsóbb, mint a bolti.
A rozmaringos sült csirke néhány praktikával igazán omlós, szaftos lesz, a bőre pedig ropogós.
Nincs vele macera, egy edényben összedobhatod az ízletes csirkét és a krumplit.
Az olaszok lapos kenyere, a focaccia nagyon hasonlít a mi langallónkra.
A mustáros, rozmaringos csirkecomb úgy az igazi, ha szaftos a hús, és ropogós a bőre.
Az újkrumpli tepsiben sütve nagyon hamar puha és omlós lesz.
A fokhagymás, rozmaringos tarja fantasztikusan omlós, grillen és sütőben is tökéletes lesz.
A steakburgonya akkor az igazi, ha kívül ropogós, belül puha és fűszeres. Ha így sütöd, tökéletes lesz!