Szuperkönnyű, serpenyős csirke krumplival sütve: omlós, szaftos, ropogós
Nincs vele macera, egy edényben összedobhatod az ízletes csirkét és a krumplit.

Szuperkönnyű, serpenyős csirke krumplival sütve: omlós, szaftos, ropogós
Ez is érdekelhet

Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja (x)

Nyaralj korlátok nélkül! (x)

Szünidei élményhegység - Aktivitás mindenkinek a nyári Magas-Tátrában. (x)

Már ne a barna szószt keressük! - Ismerd meg Németország kulináris különlegességeit! (x)

Ünnepelj együtt a dm-mel! Nagy meglepetéssel készül a napokban a dm – Te se maradj le róla! (x)

beauty and style

A 2000-es évek legdivatosabb fülbevalója most újra trendi »

Pár centis szőkéből derékig érő feketére váltott Katy Perry: megint átalakult »

Mutatjuk, hogyan tisztítsd ki a műszempillát, hogy még sokszor viselhesd »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Sepenyőben is finom omlós és ropogós csirkecombokat süthetsz. Bolondítsd meg a húst házi fűszerkeverékkel! Ha van időd, pácold legalább fél óráig, de akár rögtön sütheted is. Szaladós hétköznapokon is bátran bevetheted, de hétvégi családi étkezésekkor is sikert arathatsz vele. 

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirke felsőcomb
  • 1 kg kisebb krumpli
  • 2 teáskanál só
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 kávéskanál rozmaring
  • 1 kávéskanál bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat mosd meg, tisztítsd meg. Keverd össze az olajat, a rozmaringot, a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát, majd kend be vele alaposan a húst. Nyúlj be óvatosan a bőr alá is. Ha tudod, pihentesd legalább fél óráig, de pácolhatod egy éjszakán át is. 
 

A krumpli héját alaposan dörzsöld meg, a nagyobb darabokat vágd több részre. Hevíts kevés olajat egy serpenyőben, majd rakd bele a csirkecombokat, és forgatva pirítsd öt percig. Tedd hozzá a krumplit, öntsd fel kevés vízzel, és fedő alatt párold körülbelül 40 percig. Ha már majdnem teljesen puha a hús, vedd le a fedőt, hogy a leve elpárologjon. 

Ezt is szeretjük