Fokhagymás, rozmaringos malacsült, hogy szerencsésen induljon az éved
A fűszerezésen kívül a titok a hosszú sütési időben rejlik: de erre a sültre megéri várni!

Fokhagymás, rozmaringos malacsült, hogy szerencsésen induljon az éved
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sütésnél az alufólia segít, hogy még aromásabb és ízletesebb legyen a végeredmény, tálaláskor pedig egy balzsamecetes saláta telitalálat a steakburgonya mellett. A legjobb, ha friss rozmaringgal készíted, de ne ess kétségbe akkor se, ha csak szárított van otthon. 

Fokhagymás, rozmaringos malacsült

Hozzávalók 6 személyre:

  • 1.5 kg sertésszűz
  • 3 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 3 evőkanál friss rozmaring
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • ízlés szerint
Recept idők

Elkészítés:

A sütőt melegítsd elő 200 fokra, majd dörzsöld be a húst a fokhagymával összekevert olívával. Sózd ízlés szerint, más fűszerre azonban nincs szükség. Helyezd egy nagyméretű tepsibe, amelyben kényelmesen elfér, majd szórd meg a rozmaringgal. Önts alá egy kevés vizet. Az egészet fedd le alufóliával, és süsd 2 órán keresztül. 

 

 

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.

Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük