Fokhagymás, rozmaringos malacsült, hogy szerencsésen induljon az éved
A fűszerezésen kívül a titok a hosszú sütési időben rejlik: de erre a sültre megéri várni!

Fokhagymás, rozmaringos malacsült, hogy szerencsésen induljon az éved
Ez is érdekelhet

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

Egyszerű, házi recept, amitől újra fényesek lesznek az ékszereid: eltünteti az elszíneződéseket »

7 szépségtrend, ami nagyon erős lesz 2019-ben: készülj fel a változásra! »

A bézs szövetkabát népszerűbb, mint valaha: tavasszal így fogjuk viselni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A sütésnél az alufólia segít, hogy még aromásabb és ízletesebb legyen a végeredmény, tálaláskor pedig egy balzsamecetes saláta telitalálat a steakburgonya mellett. A legjobb, ha friss rozmaringgal készíted, de ne ess kétségbe akkor se, ha csak szárított van otthon. 

Fokhagymás, rozmaringos malacsült

Hozzávalók 6 személyre:

  • 1.5 kg sertésszűz
  • 3 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 3 evőkanál friss rozmaring
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • ízlés szerint só
Recept idők

Elkészítés:

A sütőt melegítsd elő 200 fokra, majd dörzsöld be a húst a fokhagymával összekevert olívával. Sózd ízlés szerint, más fűszerre azonban nincs szükség. Helyezd egy nagyméretű tepsibe, amelyben kényelmesen elfér, majd szórd meg a rozmaringgal. Önts alá egy kevés vizet. Az egészet fedd le alufóliával, és süsd 2 órán keresztül. 

 

 

Ezt is szeretjük