7 agyament étel, amit valaha bepaníroztak – Nem értjük, hogy jutott eszükbe
Kívül ropogós, belül omlós, olajban sült furcsaságok.
Összesen 94 találat.
Kívül ropogós, belül omlós, olajban sült furcsaságok.
Lista készült Magyarország legjobb rántott húsos helyeiről.
A tojás, a liszt és a prézli sem vész kárba.
Ha a zöldségre parmezános bunda kerül, akkor ropogósabb és finomabb lesz a végeredmény. A padlizsánhoz is illik a különleges panír.
Ha szereted a hagymakarikát, de attól tartasz, hogy a panír lepereg róla, vagy nem lesz elég ropogós, próbáld ki ezzel a recepttel!
Ne mindig ugyanúgy készítsd a rántott húst! Feldobhatod páccal, sőt megbolondíthatod a panírt is. Íme, néhány ötlet.
Sajttal és brokkolival töltve igazán finom a rántott csirkemell, ha pedig olaj helyett tepsiben sütöd ki, a gyomrot is kevésbé terheli meg.
A rántott hal tipikus nagypénteki ebéd. Bár nagyon egyszerű étel, néhány helyen mégis el lehet hibázni.
Kezdődjön jól a családi étkezés! A sajttal, baconnel töltött, rántott paprika isteni előétel.
Ne csak ünnepen süss pulykát! Zöldségekkel töltve, göngyölve, rántva mindig jó ötlet!
Nem fogod megunni a rántott cukkinit, ha néha újítasz rajta egy kicsit. Ezúttal a bundája rejt izgalmas ízeket.
Nagypénteken a hal az étkezések főszereplője. Bundázás előtt érdemes pácolni legalább egy kicsit, hogy még ízletesebb legyen.
Rántott sajt helyett is tökéletesek a fűszeres sajtgolyók, ráadásul kevésbé macerásak, és nem folynak szét.
A rántott sajt általában a kifőzdék menüjén van ott, és nem a menő éttermekén, pedig kis változtatással minőségi fogás is lehet.
Ezek az isteni falatok tényleg halból készülnek, néhány fűszerrel pedig ínyenccé teheted az egyszerű ételt.
Bár a mozzarella nyersen is finom, rántva talán még finomabb. Ezekkel a praktikákkal a bundázás garantáltan jól fog sikerülni.
Ha unod a zsemlemorzsát, kapjon új bundát a karfiol! A fokhagymás sörtészta könnyebb lesz, ha kevés sütőport is raksz hozzá.
Itt az új hétvégi kedvenc! A fokhagymás, joghurtos csirkemell szezámmagos bundában az egyik legjobb alternatíva a rántott húsra.
Akár fasírt helyett is kínálhatod a hús nélkül készülő, füstölt sajttal megbolondított cukkinigolyókat.
Változtass a megszokott paníron, dobd fel a csirkemellet fűszeres krumplibundával! A töltelék is isteni.
Csak egy kis változtatás, mégis igazán különleges lesz a végeredmény. A húst a joghurtos pác még omlósabbá teszi.
A rántott hús is lehet különleges: a parmezános bunda a csirkéhez és a karajhoz is illik.
Készítsd kicsit másként a hétvégi rántott húst! Így nem szívja magát tele olajjal.
Nem lesz száraz a rántott csirkemell, ha zöldfűszeres vajjal együtt sütöd.
Ne csak karajt és csirkét ránts, a szaftosabb tarja is finom panírba bújtatva.
A zellergumó egészséges, olcsó, és rántva is nagyon finom. Ha még nem kóstoltad, mindenképpen próbáld ki!
Nemcsak rántott húst, zöldséget is süthetsz tepsiben. Nem kell sokáig mellette ácsorogni, és nem tocsog az olajban.
Ha szereted a rántott zöldségeket, ne hagyd ki a sütőtököt se! Jól illik hozzá a fűszeres bunda.
Ha nem figyelsz egy-két dologra, keserű lehet a fűszeres bundában sült padlizsán.
Ez aztán a különleges panír! A csirkemell túrós bundában finom szaftos lesz.