Sajttal, baconnel töltött paprika ropogós bundában: ínyenc étel egyszerűen
Kezdődjön jól a családi étkezés! A sajttal, baconnel töltött, rántott paprika isteni előétel.

Ez is érdekelhet
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Mi Portugália fővárosa? 10 kvízkérdés Európa országairól, amit illik tudni
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Az erős szexuális vonzalom 7 legfőbb jele - Már az ismerkedés során észreveheted őket
- Megmenthető Csősz Boglárka házassága? Milliárdos férje ezt nyilatkozta
- Hevesi Tamás és Hevesi Kriszta balatoni nyaralója: a kétemeletes ház kívül-belül mesebeli
Ez nem a szokásos töltött paprika, de legalább olyan jó! Ha bírod a csípőset, érdemes jalapenóval kísérletezni, de csemege paprikába is kerülhet ínycsiklandó sajtos, baconös töltelék. A krémsajt lehet natúr, de ízesített változatokkal is próbálkozhatsz. A ropogós bunda is illik a paprikához.
Sajttal, baconnel töltött, rántott paprika
Hozzávalók
- 6 db paprika
- 10 dkg cheddar sajt
- 10 dkg krémsajt
- 10 dkg bacon
- 15 dkg liszt
- 15 dkg zsemlemorzsa
- 2 db tojás
- só
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A paprikákat mosd meg alaposan, csumázd ki, a belsejét kicsit sózd be. A reszelt cheddar sajtot keverd össze a krémsajttal és az apróra vágott baconnel, majd töltsd meg vele a paprikákat.
A töltött zöldségeket panírozd be a szokásos módon, forgasd előbb lisztbe, majd villával felvert tojásba, végül zsemlemorzsába. Rakd bő, forró olajba, és süsd minden oldalát aranybarnára. Szedd ki az olajból, majd papírtörlőn csepegtesd le.
Még több recept