Sajttal, baconnel töltött paprika ropogós bundában: ínyenc étel egyszerűen
Kezdődjön jól a családi étkezés! A sajttal, baconnel töltött, rántott paprika isteni előétel.

toltott-rantott-paprika
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ez nem a szokásos töltött paprika, de legalább olyan jó! Ha bírod a csípőset, érdemes jalapenóval kísérletezni, de csemege paprikába is kerülhet ínycsiklandó sajtos, baconös töltelék. A krémsajt lehet natúr, de ízesített változatokkal is próbálkozhatsz. A ropogós bunda is illik a paprikához. 

Sajttal, baconnel töltött, rántott paprika

Hozzávalók

  • 6 db paprika
  • 10 dkg cheddar sajt
  • 10 dkg krémsajt
  • 10 dkg bacon
  • 15 dkg liszt
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 2 db tojás
  • olaj a sütéshez
Recept idők

Elkészítés:

A paprikákat mosd meg alaposan, csumázd ki, a belsejét kicsit sózd be. A reszelt cheddar sajtot keverd össze a krémsajttal és az apróra vágott baconnel, majd töltsd meg vele a paprikákat. 

A töltött zöldségeket panírozd be a szokásos módon, forgasd előbb lisztbe, majd villával felvert tojásba, végül zsemlemorzsába. Rakd bő, forró olajba, és süsd minden oldalát aranybarnára. Szedd ki az olajból, majd papírtörlőn csepegtesd le.

Ezt is szeretjük