Paradicsomos, csirkés tészta jó fokhagymásan: fél óra alatt megvan
Ha van hétvégi csirkemaradékod, pikk-pakk elkészül ez a hússal gazdagított paradicsomos tészta.
Összesen 661 találat.
Ha van hétvégi csirkemaradékod, pikk-pakk elkészül ez a hússal gazdagított paradicsomos tészta.
Ne csak mindig bolognai és carbonara tésztát készíts, próbáld ki a különleges parmezános, ricottás változatot is!
A pörkölttel bárki megbirkózhat, ám van néhány titok, amitől igazán jó lesz. Ilyen a sűrű, tunkolásra csábító szaft és a sok hagyma.
Senki nem fog ellenállni, ha a két nagy kedvencet, a sajtos spagettit és a paradicsomos húsgombócot ötvözöd.
A tészta és a friss, roppanós zöldségek együtt mindig nyerőnek bizonyulnak. Ha parmezánnal is megbolondítod, egyenesen ínyenc fogást tehetsz az asztalra.
Tedd még izgalmasabbá a menzakaját! A paradicsomleves néhány fűszertől extra jó lesz, és a betűtészta sem hiányozhat belőle.
Szedd össze a hűtődben lévő zöldségeket, tésztával összesütve, sajttal megszórva egyszerű ínyenc, gyors és laktató étel lehet.
A sajtos-rakott csirkemell könnyű, mégis laktató fogás, amit a zöldfűszerek még jobban feldobnak.
A vasárnapi ebédek egyik nagy kedvence a natúr szelet, ami karajból sem lesz rágós, és szaftos marad. Ráadásul a gombás, paradicsomos szósz fenségessé emeli.
A zöldséges, sajtos lasagne laktató, tartalmas, mégsem a megszokott, a lágy szósz pedig különösen vonzó.
A kuszkuszt még főzni sem kell, így kezdők is bátran próbálkozhatnak ezzel a salátával. Keverhetsz bele friss fűszereket, zöldségeket is.
Nem lesz panasz, ha zöldfűszerrel és fokhagymával megbolondított, nyúlós sajttal turbózott fogás lesz az ebéd.
Az emberiség meglepően kevés összetevőből készíti el a rendszeresen fogyasztott ételeit, ami komoly hatással van a környezetre.
Nem lesz a megszokott az egészben sült karaj, ha megtöltöd mindenféle finomsággal.
Van élet a túrós és a krumplis tésztán túl is! A padlizsános spagetti paradicsomszósszal és parmezánnal ínycsiklandó mediterrán fogás.
Ha paradicsomszószban sütöd a csirkét, nem szárad ki, és csodás íze, illata lesz.
A húsgombócot zamatos házi paradicsomszósszal mindenki szereti. Tésztával összesütve még laktatóbb és finomabb.
Próbáltad már? A tortellini nem csak főételként kitűnő, a zamatos paradicsomleves még laktatóbbá és jobbá válik tőle.
Ha legközelebb csirkemellet készítesz, így csináld! Pofonegyszerű, mégis csábító, és tele van mindenféle jóval.
Egyszerű hozzávalókból ínyencség? A baconbe tekert paradicsomos pulykamell pont ilyen!
A hamis mozzarellás-paradicsomos pizza szuper egyszerű, villámgyors, és ropogósabb, mint az igazi.
Az olaszoknál valamilyen formában szinte naponta kerül az asztalra kissé fűszeres, zamatos, házi készítésű, sokoldalúan felhasználható paradicsommártás.
Előételként vagy vacsoraként is bevetheted a fűszeres darált hússal töltött, sajttal turbózott paradicsomot.
Ez igazán extra paradicsomleves! Fantasztikusan krémes, tele van csodás ízekkel, és nem konzervből készül.
A sütőben sült padlizsán paradicsomszósszal, kétféle sajttal könnyen elkészíthető, ízletes egytálétel.
Néhány egyszerű hozzávaló, és fél óra múlva már élvezheted is az illatos, zamatos sült paradicsomot, ami finomabb lesz, mint eddig bármikor.
Az egészséges paradicsom minden formában jöhet. Most igazán zamatos, édes és lédús. Készítsd el belőle ezeket a finomságokat!
A fetás, paradicsomos polenta grillezve önmagában is isteni, de szaftos húsok különleges kísérője is lehet.
Igazán ízletes riválist kap a padlizsánkrém. Ez a cukkinis zöldségszósz tele van friss, üde ízekkel.
A friss, zsenge cukkinit a legváltozatosabban elkészítheted. Töltve biztosan nagy kedvenc lesz.