Isteni, grillezett fetás, cukkinis nyárs: összesülnek a sós és könnyed ízek
Hús nélkül is készíthetsz isteni nyársakat! A feta, paradicsom, cukkini hármasában ezúttal sem fogsz csalódni!

fetas-cukkininyars
Ez is érdekelhet

Most bárki segíthet a rászorulóknak - Augusztus végéig tart az élelmiszer-gyűjtő akció (x)

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra! (x)

Szakértelem és újító szemlélet az Ilcsinél (x)

beauty and style

Méregtelenítő, bőrkiegyensúlyozó maszk algával: vitamin és antioxidánsbomba a bőrnek »

Csodás sminkeket készít magának az 50 éves nő: semmit nem visz túlzásba, de jó ránézni, úgy ragyog »

Ettől a nőies farmertól még nem kell elbúcsúzni: ősszel is szuperdivatos lesz »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nem kell mindig húst enni! A grillezéstől mindennek, így a zöldségeknek is sokkal csodásabb ízük lesz. A színes fetás, cukkinis nyárs isteni, mégsem a megszokott, tökéletes nyitánya lehet egy grillpartinak. Hús nélkül is laktató, a titok a fűszerezésben rejlik. A saslikpálcikákat áztasd vízbe legalább fél órára, hogy könnyebben boldogulj velük, és így nem fognak megégni.

Fetás, cukkinis nyárs

Hozzávalók:

  • 1 db cukkini
  • 20 dkg paradicsom
  • 10 dkg feta sajt
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

Amíg a grill felmelegszik, készítsd el a nyársakat. A zöldségeket mosd meg, a feta sajtot vágd kisebb darabokra. A cukkinit hosszában szeld fel jó vékonyra, és vágd akkorára, hogy a feta sajtot betekerd vele. A paradicsomot és a cukkinibe tekert fetát felváltva tűzd nyársra. 
Az olívaolajat keverd össze sóval, borssal, préselt fokhagymával, és kend be vele a zöldségeket. Rakd a forró grillre, és süsd meg oldalanként egy-egy perc alatt. Közben kenegesd a páccal a zöldségeket! 
Ha legközelebb húst készítenél, a görög, citromos nyárs remek választás!

Ezt is szeretjük