Lila hagymás, fetás paradicsomsaláta: az öntettől lesz különösen finom
Hozd ki a legtöbbet a paradicsomsalátából! Néhány egyszerű hozzávalótól fantasztikus lesz.

fetas-paradicsomsalata
Ez is érdekelhet

Folyton eltapsolja gyermeked a zsebpénzét? Van megoldás! (x)

Hosszabbítsd meg a nyarat SZÉP-kártyával! (x)

Bemutatták a Tháliában a világ leghíresebb krimijét (x)

beauty and style

Nőies lesz, és nem szélesít a bőrnadrág, ha így viseled: nem kell nádszálvékonynak lenni hozzá »

A 47 éves gyönyörű modell túltolta a dögösséget: újraírta a vidéki báj fogalmát »

Brigitte Bardot ezzel a frizurával őrjítette meg a férfiakat: így készítsd el egyszerűen »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A paradicsomsaláta kiváló kísérő különféle sült húsokhoz. Sőt, ez a változat olyan gazdag, hogy pirítóssal akár könnyű vacsora is lehet. Használj többféle színű, piros és sárga paradicsomot, ám a leglényegesebb, hogy érett és édes legyen. A sós feta tökéletesen harmonizál vele.

Fetás paradicsomsaláta

Hozzávalók:

  • 60 dkg koktél paradicsom
  • 20 dkg feta sajt
  • 1 db lila hagyma
  • 5 cl olívaolaj
  • 3 cl citromlé
  • 1 ág bazsalikom
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A paradicsomokat alaposan mosd meg, és csepegtesd le. Vágd cikkekre, majd rakd egy tálba. A lila hagymát pucold meg, és szeleteld fel ízlés szerint, majd tedd a paradicsomhoz, a tetejére pedig morzsolj feta sajtot. 

Az öntethez az olívaolajat keverd össze a citromlével, a sóval, a borssal. Ha túl savanykás, dobj hozzá kevés cukrot. Locsold a paradicsomos keverékre, majd óvatosan forgasd össze. Lefedve tedd a hűtőbe 30 percre, hogy jól lehűljön, és az ízek összeérjenek. 
A legkülönfélébb tésztákra is tökéletes a paradicsom. Chilivel tovább fokozhatod az élvezetet.

Ezt is szeretjük