Csak semmi hús: paradicsomos tepsis krumpli vastag és nyúlós sajtréteggel
Egy jó sült, tepsis krumplira senki nem mond nemet. A fűszeres szósztól még finomabb lesz.
Összesen 602 találat.
Egy jó sült, tepsis krumplira senki nem mond nemet. A fűszeres szósztól még finomabb lesz.
Annyira finom, hogy máskor is így fogod elkészíteni a csirkés rakott krumplit.
Míg kívülről jó ropogósra sül, addig belül puha marad: a krumplinyárs mindenki kedvence lesz.
Néhány használat után kevésbé láthatóak lesznek a zavaró, barna foltok a bőrön ezektől a házi megoldásoktól.
Rövid időn belül eltűnnek a sötét karikák és a duzzanatok a szem alól, ha beveted ezeket a trükköket.
Ezentúl csak így akarod majd készíteni a sült krumplit: ínyenc fűszerkeverékkel, sajttal, baconnel megbolondítva páratlanul finom.
Kezdődik a szezon! A sváb kovászos uborka három nap múlva finom ropogós lesz.
Újabb remek variáció a tepsis krumplira! A spenótos, sajtos változat már önmagában is laktató.
Jóval krémesebb, mint a hagyományos rakott krumpli, a vastag, ropogós sajtrétegtől pedig még csábítóbb.
Ez a sült krumpli pofonegyszerű, mégsem a megszokott. Máskor is követelni fogják tőled.
Melegben senki nem kívánja a nehezebb ételeket: a sajtos, cukkinis rakott krumpli könnyebb, mint a hagyományos, magyaros változat.
Kerti partikon a húsok mellé remek választás a parázson sült, különféle finomságokkal gazdagon töltött krumpli.
Ebben az ízletes, kolbászos paprikás krumpliban szinte megáll a kanál.
Az újkrumpli tepsiben sütve nagyon hamar puha és omlós lesz.
Olcsó, mégis zseniális recept: a baconös-sajtos krumpligombócot nem bonyolultabb elkészíteni, mint a pürét.
Próbáltad már a klasszikus, könnyű, majonézes krumplisalátát almával? Te is rajongani fogsz érte!
Kevesebb ideig kell főzni, és az íze is finomabb, ha újkrumpliból készíted a főzeléket.
A rakott spárga igazán izgalmas, laktató fogás. Próbáld ki otthon minél előbb!
A tavasz kedvenc köretét, a petrezselymes újkrumplit nem kell főzni, csak párolni.
Csavarj egyet rajta: az isteni, baconbe tekert krumplirózsa kiváló köretnek vagy akár önálló fogásnak is.
A krumplileves önmagában is isteni, hát még gombával megbolondítva.
A steakburgonya akkor az igazi, ha kívül ropogós, belül puha és fűszeres. Ha így sütöd, tökéletes lesz!
Miért ne próbálnád ki új formában a rakott krumplit? Készítsd szalonnával és sok sajttal!
Ha szeretnéd követni a nagypénteki hagyományokat, készíts valamilyen mákos ételt: a nudli remek választás.
A lágy, selymes krumplikrémleves brokkolival és baconnel gazdagítva még tartalmasabb.
Ha a zöldbablevesbe hús is kerül, olyan laktató lesz, hogy utána nem nagyon bírsz mást enni.
A gombás, sajtos, tepsis krumplit a kakukkfüves tejszín teszi döbbenetesen finommá.
Az egyik legnépszerűbb köret, a hasábburgonya kis változtatással még finomabb, ropogósabb lesz.
Készítsd minél változatosabban a csirkemellet, a tepsis fogás gombával, sajttal rendkívül ízletes és laktató.
Van, amelyik gyors, van, amelyik kiadós, de az egytálételeknél legalább a köreten nem kell gondolkodni.