Fokhagymás, zöldfűszeres steakkrumpli: sokkal jobb a bolti mirelitnél
A steakkrumplit szinte bármilyen fűszerezéssel elkészítheted. Köretként és önmagában is isteni.
Összesen 613 találat.
A steakkrumplit szinte bármilyen fűszerezéssel elkészítheted. Köretként és önmagában is isteni.
Zellerhez most is könnyen hozzájuthatsz, és kevés munkával ínycsiklandó rakottast készíthetsz belőle.
Dobd fel a megszokott menüt csábító, ízletes köretekkel! A krumpliból is számtalan finomságot tehetsz az ünnepi asztalra.
Csak rakd a csirkecombokat és a zöldségeket a tepsibe, a többit pedig bízd a sütőre!
Hideg esték nagy kedvence a sült, töltött krumpli. Cheddar sajttal és tejföllel az egyszerű fogásból könnyen fenséges ételt varázsolhatsz.
A csirkecomb szaftos, ízletes, jól variálható, ráadásul kétféle krumplit is süthetsz vele, így azok átveszik a fűszerek csodás ízét.
A sok fokhagyma tökéletes arra, hogy felturbózd vele a csirkét. Szárnyak és combok együtt is kerülhetnek a sütőbe.
A kolbászos, krumplis egytál laktató, kiadós fogás, amit pár perc munkával elkészíthetsz.
A tepsis krumpli kívül ropogós, belül puha, ráadásul nem tocsog az olajban.
A sertéssült remek választás nagyobb családi ebédhez. Készülhet karajból, combból, tarjából, a lényeg, hogy jó omlós legyen.
Ősszel, hideg napokon különösen jólesik egy testet és lelket kényeztető krémleves. A brokkolis, sajtos változat remek választás.
A megújult rakott krumpli belül fantasztikusan krémes, a füstös sonka pedig kifejezetten jó ízt ad neki.
A vajtól a csirke bőre extra ropogós lesz, a krumpli és az alma pedig átveszik a fűszerek csodás ízét és illatát.
A röszti különleges köret, ami egy egyszerű főfogást is fejedelmivé tesz. A hagyma és a spenót is jó ízt ad neki.
A tepsis, fehérboros csirkecomb íze olyan, mintha sokat foglalkoztál volna vele, pedig csupán pár perc összeállítani.
Rendszeres használatával elhalványulnak a pigmentfoltok, és egységesebbé válik a bőr. Egyszerű, de hatékony házi pakolást mutatunk.
Ha a pörköltet most túl nehéznek találod, készíts inkább sertésragut sok zöldséggel!
A majonézes krumplisaláta is lehet nyárias. Gyorsan elkészül, és a nagy melegben behűtve különösen jólesik.
Ha nem szereted, hogy a krumpli tocsog az olajban, ráadásul kicsit extrává tennéd, akkor dobd fel baconnel, és locsold meg ízesített joghurttal.
A spenótos, sajtos tócsni több mint köret, ebédre, vacsorára is tökéletes.
Bográcsozás során a gulyás jellegzetes füstös ízt kap, így még finomabb lesz.
A paprikás újkrumpliba csupa finomság kerül, gyorsan elkészül, és jó laktató.
Újítsd meg az omlettet, ! Ha krumplival sütöd meg, valódi éhségűző finomságot tehetsz az asztalra.
A rakott krumplit minden formában imádjuk, brokkolival gazdagítva, jó szaftosan tuti nyerő.
Köretként és főételként egyaránt bevetheted az újkrumplit, ami a sütőben is nagyon hamar megpuhul. Gombával, tejszínes szósszal még izgalmasabb.
Szezonban főzz minél többször főzeléket újkrumpliból! Természetesen a tejföl és babér nem hiányozhat belőle.
Végre élvezhetjük a friss újkrumplit, érdemes minél több alkalommal az asztalra varázsolni sütve, főzve és egyéb módokon.
Az újkrumpli lassan felváltja a régit, tehát itt az ideje, hogy készíts végre egy jó adag petrezselymes burgonyát!
A roppanós spárga és az üde újkrumpli tényleg nyerő páros! Sütve, jól megválasztott fűszerekkel isteni.
A harsogóan ropogós, lédús zellerszárból isteni, üde krémlevest főzhetsz. Sokkal lágyabb, mint a zellergumóból készült változat.