Egészben sült csirke almával és krumplival: a bőre ropogós, a hús szaftos és omlós
A vajtól a csirke bőre extra ropogós lesz, a krumpli és az alma pedig átveszik a fűszerek csodás ízét és illatát.
Összesen 601 találat.
A vajtól a csirke bőre extra ropogós lesz, a krumpli és az alma pedig átveszik a fűszerek csodás ízét és illatát.
A röszti különleges köret, ami egy egyszerű főfogást is fejedelmivé tesz. A hagyma és a spenót is jó ízt ad neki.
A tepsis, fehérboros csirkecomb íze olyan, mintha sokat foglalkoztál volna vele, pedig csupán pár perc összeállítani.
Rendszeres használatával elhalványulnak a pigmentfoltok, és egységesebbé válik a bőr. Egyszerű, de hatékony házi pakolást mutatunk.
Ha a pörköltet most túl nehéznek találod, készíts inkább sertésragut sok zöldséggel!
A majonézes krumplisaláta is lehet nyárias. Gyorsan elkészül, és a nagy melegben behűtve különösen jólesik.
Ha nem szereted, hogy a krumpli tocsog az olajban, ráadásul kicsit extrává tennéd, akkor dobd fel baconnel, és locsold meg ízesített joghurttal.
A spenótos, sajtos tócsni több mint köret, ebédre, vacsorára is tökéletes.
Bográcsozás során a gulyás jellegzetes füstös ízt kap, így még finomabb lesz.
A paprikás újkrumpliba csupa finomság kerül, gyorsan elkészül, és jó laktató.
Újítsd meg az omlettet, ! Ha krumplival sütöd meg, valódi éhségűző finomságot tehetsz az asztalra.
A rakott krumplit minden formában imádjuk, brokkolival gazdagítva, jó szaftosan tuti nyerő.
Köretként és főételként egyaránt bevetheted az újkrumplit, ami a sütőben is nagyon hamar megpuhul. Gombával, tejszínes szósszal még izgalmasabb.
Szezonban főzz minél többször főzeléket újkrumpliból! Természetesen a tejföl és babér nem hiányozhat belőle.
Végre élvezhetjük a friss újkrumplit, érdemes minél több alkalommal az asztalra varázsolni sütve, főzve és egyéb módokon.
Az újkrumpli lassan felváltja a régit, tehát itt az ideje, hogy készíts végre egy jó adag petrezselymes burgonyát!
A roppanós spárga és az üde újkrumpli tényleg nyerő páros! Sütve, jól megválasztott fűszerekkel isteni.
A harsogóan ropogós, lédús zellerszárból isteni, üde krémlevest főzhetsz. Sokkal lágyabb, mint a zellergumóból készült változat.
Akár már újkrumpliból is elkészítheted a színes, ízes zöldséges rakottast, amibe kolbász helyett csirkemell kerül.
Régen a szegények eledelének számított a krumplipalacsinta, ami jó sok tejföllel az igazi.
A krumplival sült, mindenféle finomsággal turbózott tepsis csirkemell elkészítésébe nem fogsz beleizzadni, és mindig nyerő.
A póréhagymás tepsis krumpli húsok mellé köretnek és főételnek is kitűnő választás.
Már egy csokor medvehagymából ízletes, selymes és gyors levest főzhetsz.
Nem kell, hogy a krumplipüré mindig ugyanolyan legyen: a parmezán, az olíva és a fűszerek különlegessé varázsolják.
Az egyedényes csirke hihetetlenül ízletes, kevés munkával összedobhatod, és alig kell utána mosogatni.
A vajas krumpliból könnyen ínyenc köretet készíthetsz: csak dobd fel friss medvehagymával! Jobb lesz, mint a főétel.
Süsd a krumplit a hagymás, pácolt csirkeszárny mellett, és akkor külön köret sem kell, az íze pedig még finomabb lesz!
Hozz ki minél többet a csirkecombból! Krumplival sütve, hagymásan, fűszerkeverékkel megbolondítva fenséges főfogás.
Varázsold különlegessé az egyszerű sült krumplit! Ropogós hagymával tálalva fenséges köret.
Ilyen a tócsni extra változatban! Töltve még laktatóbb, ráadásul többféle sajt is kerülhet bele.