Selymes, melengető krumplikrémleves hagymával: kevés hozzávalóból készül
A fűszeres, selymes krumplikrémleves hamar készen van, és nagyon laktató.
Összesen 302 találat.
A fűszeres, selymes krumplikrémleves hamar készen van, és nagyon laktató.
Különösen finom lesz az édesburgonya-krémleves, ha ropogós bacont is kínálsz mellé.
A selymes vöröskáposzta-krémleves tej és liszt nélkül készül.
Akkor a legfinomabb a sajtkrémleves, ha jó sűrűre főzöd, először vajas alapon futtatod meg hozzá a lisztet.
A fokhagymakrémleves olcsó, pillanatok alatt készen van, ráadásul gluténmentes formában is elkészítheted.
Igazán finom lesz a zöldségkrémleves akkor, ha előtte olajban pirítod meg hozzá a zöldségeket.
Még finomabb a sütőtök-krémleves, ha levesbetétnek vajgaluskát főzöl bele.
Ez a tejszínes gombaleves tényleg villámgyorsan megvan, így ideális választás arra az esetre, ha nagyon éhes vagy.
A póréhagyma-krémleves olcsó, finom, és jól átmelegít a hűvösebb estéken.
A sűrű karfiolkrémlevest növényi tejjel is készítheted, ebben az esetben teljesen vegán fogást kapsz.
A rozmaringos répakrémleves egyszerűen készül, és ellenállhatatlanul finom. Külön jót tesz neki egy kevés reszelt gyömbér.
Ezekkel az októberi receptekkel nem lesz szomorkás az idei ősz.
A csicseriborsó-krémleves melengető és laktató bevezetője az ebédnek vagy a vacsorának.
A hideg gazpacho igazi nyári zöldségleves, amelyhez nyersen kell összeturmixolni a hozzávalókat.
Ez a frissítő tejszínes őszibarackleves még cukrot sem igényel, ráadásul főzés nélkül készül.
Forró nyári napokon a hideg, könnyed barackkrémleves tökéletes nyitánya lehet az ebédnek. Nagy előnye, hogy munka is alig van vele.
A meleg nyári napokon senki sem kívánja a forró fogásokat. Ilyenkor esik jól egy nagy tányér hideg gyümölcsleves.
Úgy az igazi a bazsalikomos cukkinikrémleves, ha friss zöldfűszert használsz hozzá.
Az olasz paradicsomleves a magyartól eltérően inkább sós, és zöldfűszerek adják meg a karakterét.
Selymes krémlevest is főzhetsz a friss, zamatos újkrumpliból. Ne spórold ki belőle a zöldfűszereket!
A hideg, tejszínes eperkrémleves édes ízével akár desszertként is működik.
Nagyon jól mennek az édeskés sárgarépa-krémleveshez a különböző fűszerek. Még az sem baj, ha kimarad a chili vagy a kurkuma.
A spárgakrémleves könnyű, egészséges tavaszi fogás. Készítsd házi krutonnal!
A zöldborsókrémleves hamar készen van, és abbahagyhatatlanul finom. Próbáld ki pirított baconnel a tetején!
Ezt a selymes, zamatos céklakrémlevest a klasszikus borscs ihlette. Ám az elkészítése sokkal gyorsabb és egyszerűbb.
A sajtkrémleves úgy a legfinomabb, ha többféle sajtból készíted.
Az egyre népszerűbb kelbimbóból isteni krémlevest készíthetsz. Ízletesebb lesz, ha előtte megsütöd a zöldséget.
Még finomabb az édesburgonya-krémleves, ha egy kis savanykás almával és zellerszárral ízesíted.
Úgy az igazi a sűrű burgonyakrémleves, ha sok fűszerrel készíted. Még jobb, ha többféle hagymán pirítod le a hozzávalókat.
A sűrű vöröslencse-krémleves lelkét a gazdag fűszerezés adja, ettől lesz egzotikus és pikáns.